Primobolone Acetat de metenolonă Primobolan AAS

1, Methenolone Acetate Profile: Nume produs: Acetat de methenolonă Sinonime: Primobolan; Metenolon acetat; Primobolone; Nibal; Premobolan; Primonabol; 1 (5a) -androsten-1beta-metil-17beta-ol-3-onă Acetat CAS: 434-05-9 MF: C22H32O3 MW: 344.49 EINECS: 207-097-0 Structura: Aspect:
Vorbeste acum

Detalii produs

1, Profilul acetatului de methenolonă:

Denumirea produsului: Acetat de metanolonă
Sinonime: Primobolan; Metenolon acetat; Primobolone; Nibal; Premobolan; Primonabol; 1 (5a) -androsten-lbeta-metil-17beta-ol-3-onă
CAS #: 434-05-9
MF: C22H32O3
MW: 344,49
EINECS: 207-097-0

Structura:

Structura metenolone acetatului
Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate: 98,55%
Punct de topire: 139-145 ° C
Standardul de calitate: Standardul de întreprindere, COA / HNMR / HPLC / LC-MS
Categorii: steroizi și hormoni; Serii de metanolone; API - ul

2, Methenolone Acetate Applications:

Primobolan este un nume de marcă pentru steroatul anabolic de methenolonă acetat. Acest agent este foarte similar în acțiune față de Primobolan Depot (enantat de metanolonă). Acetonatul de metanolonă este un steroid oral pe cale orală, non-c17-alfa-alchilat, unul dintre puținii agenți orali disponibili în comerț, care prezintă utilizatorilor o toxicitate hepatică limitată. De asemenea, este foarte favorizat pentru proprietățile sale ca un anabolic moderat eficient, cu proprietăți estrogenice scăzute androgenice. Este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în timpul fazelor de tăiere, când obiectivele esențiale sunt creșterea țesutului slab și muscularitatea solidă, nu cea brută.


Primobolan este prescris ca un agent anabolic de țesut slab, folosit adesea în cazurile în care pierderea de corp a apărut secundar intervenției chirurgicale majore, infecției, maladiei, administrării corticosteroidului agresiv sau malnutriției. (Unii clinicieni prescriu de asemenea acest agent pentru tratarea osteoporozei și sarcopeniei sau pierderea naturală a masei musculare cu îmbătrânire). Acest steroid a fost, de asemenea, utilizat pentru a promova creșterea în greutate la sugarii prematur subponderali și copii în studiile clinice și a reușit să facă acest lucru eficient și fără semne de toxicitate sau efecte nedorite. 579 Sportivii au favorizat îndelung natura combinată puternică anabolic, slab androgenic și non-estrogenic a acestui medicament, ceea ce face foarte dorită construirea muscularității slabe fără efecte secundare.


Dozare (bărbați):
Instrucțiunile de prescriere pentru Primobolan recomandă o doză zilnică maximă de 100-150 mg pe zi. Protocoalele obișnuite de administrare pentru scopuri fizice sau de performanță necesită 75-150 mg zilnic, care este luat timp de 6 până la 8 săptămâni. Acest nivel este suficient pentru a conferi un efect anabolic măsurabil, deși, de obicei, nu se așteaptă să se obțină mari câștiguri în masa musculară cu acest medicament. În schimb, Primobolan este utilizat atunci când atletul are o nevoie specifică pentru un agent anabolic ușor, mai ales în fazele de tăiere.


3, Metanolone Acetat Specificații și HPLC:

Test Standard Rezultate
Descriere Pulbere albă sau aproape albă cristalină Pulbere albă cristalină
Punct de topire 139ºC ~ 145ºC 139,5ºC ~ 142,5ºC
Pierdere prin uscare ≤0.50% 0,32%
Rotație specifică + 55 ° C + 58 ° + 57,2 °
Test 97 ~ 102% 98,85%
Concluzie Specificația este conformă cu Enterprise Standard.
1111.jpg

 

4, Methenolone Acetate Powder Poza:

45.jpg

Hot Tags: primobolone metenolone acetat primobolan aas, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like