Trenbolone Enanthate Safe Steroid Muscular Lean

99,3% Trenbolone Enanthate 10161-33-8 USP Tren E Pulbere pentru steroizi anabolizanți 1, Trenbolone Enanthate Profil: Denumirea produsului: Trenbolone Enanthate Alias: Tren Enan, Trenbolone Enan, Tren E Denumire chimică: 4,9,11-estratrien-17beta-ol -3-onă Enantat Nr. CAS: 10161-33-8 MF: C25H34O3 MW: 382.54 Aspect: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,3% Trenbolon Enanthate 10161-33-8 USP Tren E Pulbere steroizi anabolizanți


1, Trenbolone Enanthate Profil:


Nume produs: Trenbolone Enanthate
Alianțe: Tren Enan, Trenbolone Enan, Tren E
Denumire chimică: Enantat de 4,9,11-estratrien-17beta-ol-3-onă
CAS #: 10161-33-8
MF: C25H34O3
MW: 382,54

Aspect: Pulbere cristalină galbenă
Puritate: 99,31%

Punct de topire: 68ºC ~ 75ºC
Standard: standard USP33 / BP2009

Categorii: steroizi și hormoni; Seria Trenbolone; API-ul
Uleiuri de injectare: Tren E 100 mg / ml, 125 mg / ml, 150 mg / ml, 200 mg / ml

Doza efectivă (bărbați): 200-600mgs / wk
Doza efectivă (femeile): Nu se recomandă
Durata activă: 8 zile
Timp de detectare: 5 luni
Raport anabolic / androgen: 500/500
Utilizare: Trenbolona Enanthatul este un analog al Trenbolone (T719000), o substanță controlată (steroid anabolic). Poate fi utilizat ca material farmaceutic; Funcția sa principală este de a promova metabolismul. Efectele anabolice includ creșterea masei musculare și a forței, creșterea densității și rezistenței osoase și stimularea creșterii liniare și a maturării osoase.

2, Aplicații ale enanthatului de trenbolon:


Trenbolon Enanthatul este un steroid anabolic extrem de puternic și este practic interschimbabil cu Parabolan (Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat). Toți compușii Trenbolone poartă același hormon Trenbolon identic. Singura diferență în compuși este esterul atașat, care ajută la controlul activității de eliberare a hormonului. Trenbolonul Enanthate combină un hormon parenteral foarte popular (trenbolon) cu un ester cu acțiune îndelungată (enantat). Acest lucru permite avantajul injecțiilor o dată pe săptămână.


Trenbolona Enanthatul este un a19-nor steroid, foarte similar cu Nandrolon. Diferența principală dintre trenbolonă este că există o legătură dublă de carbon prezentă la pozițiile 9 și 11 pe nucleul steric. Trenbolona nu poate aromatiza la estrogen și nici nu poate fi redusă. Acesta se leagă foarte strâns de receptorul de androgen și, din acest motiv, se crede că o mare parte din abilitățile sale de ardere a grăsimilor și de mușchi sunt mediate de receptori.


Trenbolona Enanthatul este un steroid care va crește considerabil rezistența musculară, se poate face mai multă muncă și nu veți mai plictisi atât de repede și va juca, de asemenea, un rol important în recuperare și vindecare.


Trenbolon Enanthatul trebuie injectat o dată pe săptămână, datorită esterului mai lung. Unii utilizatori îl injectează de două ori pe săptămână pentru rezultate mai bune, dar. Cycling Trenbolone Enanthate este destul de simplă. În general, este stivuită cu testosteron enanthate sau cypionate, în timp ce unii băieți adaugă sustanon la amestec. Oralitatea variază de la dianabol la anavar, în funcție de obiectivele dvs.


3, COA și HPLC a Trenbolone Enanthate Powder:

1111.png

4, Trenbolone Enanthate Powder Poză:

2222.jpg

Hot Tags: trenbolon enanthate sigur steroizi musculare macră, China, furnizori, cu discount, cumpăra, în vrac, prețul, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like