Estradiol Valerate feminin estrogen steroizi

Estradiol Valerate Femeie Estrogen steroizi Pentru a contacta: Skype: rdy705 nutrition@chembj.com WhatsApp: +8618578209860 Nume produs: Estradiol valerate Sinonime: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Estradiolul Valerate de sex feminin estrogen steroizi


A contacta:

Skype: rdy705

nutrition@chembj.com

WhatsApp: +8618578209860


Nume produs: Estradiol valerate

Sinonime: 3,5 (10) -trien-3,17-diol (17-beta) -estra-17pentanoat, atladiol, b-estradiol17-valerat, deladiol, delestrogen4x, dura estradiol

CAS: 979-32-8

MF: C23H32O3

MW: 356,5

EINECS: 213-559-2


Specificație :

Articole Specificație Rezultate
Aspect Pulbere cristalină albă sau aproape albă sau cristale incolore Conform
Identificare IR Conform
Punct de topire Aproximativ 145 ° C 147.5-149.2 ° C
Aspectul soluției Clar și incolor Conform
Solubilitate Practic insolubil în apă, solubil în alcool. Conform
Rotație optică specifică + 41 + 47 ° ~ + 44,73 °
Orice impuritate ≤0.5% 0,24%
Impuritate totală ≤1.0% 0,43%
Pierdere prin uscare ≤1.0% 0,04%
Test 97,0% ~ 103.0% 99,35%
Micron
100% ≤20μm


Aplicație:

1. Estradiolul valerat este un medicament care se utilizează în terapia de înlocuire a hormonilor la femeile aflate în postmenopauză care au avut o histerectomie.

2. Estradiolul valerat conține un hormon care este similar hormonului estrogen care este produs de organism. Când femeile trec prin menopauză, nivelurile de estrogen devin scăzute. Acest lucru duce la simptome precum bufeurile, transpirațiile nocturne și uscăciunea vaginului. Estradiolul valerat ajută la înlocuirea nivelurilor scăzute de estrogen care pot ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei. Aceasta este cunoscută sub numele de terapia de substituție hormonală.

3. Estradiolul valerat este un medicament care se utilizează în terapia de substituție hormonală la femeile aflate în postmenopauză care au avut o histerectomie. Estradiolul valerat conține un hormon similar cu hormonul estrogen produs de organism. Când femeile trec prin menopauză, nivelurile de estrogen devin scăzute. Acest lucru duce la simptome precum bufeurile, transpirațiile nocturne și uscăciunea vaginului. Estradiolul valerat ajută la înlocuirea nivelurilor scăzute de estrogen care pot ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei. Aceasta este cunoscută sub numele de terapia de substituție hormonală.


Profiluri :

Este un estrogen semisintetic, estrogen steroidic și un ester estrogen - în special, esterul 17-valerat de estradiol - care este comercializat în Statele Unite, Canada, Europa, și în întreaga mare parte a restului lumii. Acționează ca un promedicament al estradiolului și, prin urmare, este considerat a fi estrogen natural, bioidentic. În plus, cu cipionat de estradiol, estradiolul valerat este unul dintre cei mai folosiți esteri ai estradiolului.

Utilizările medicale ale valeratului de estradiol sunt aceleași ca cele ale estradiolului și ale altor estrogeni. Exemple de indicații pentru medicament includ terapia de substituție hormonală și contracepția hormonală. În ceea ce privește acesta din urmă, valeratul de estradiol este disponibil în combinație cu un progestogen ca un contraceptiv oral orală care conține estradiol (cu dienogest) și ca un contraceptiv injectabil combinat (cu hidroxiprogesteron caproat sau enantat de noretisteron)


Avantajul nostru:

1. Calitatea.Fiecare lot de pulberi de steroizi trebuie să fie testate de către QC (controlul calității) înainte de a le permite să vândă.

2. Livrare Avem stoc, astfel încât să putem livra repede chiar în ziua în care primiți plata. În termen de 24 de ore de la primirea plății Termenul de plată 4 sau 7 zile.

3. Pachetul discret este garantat în siguranță și pachet deghizat profesional. Pentru siguranța dvs. și pentru asigurarea livrării, toate produsele vor fi ambalate într-o manieră discretă pentru a preveni orice suspiciune, pe parcele nu va apărea nici un nume asociat cu steroizi. rata de livrare de succes.

4. Serviciu cald post-vânzare Orice întrebare va fi rezolvată pentru prima cât mai curând posibil.

Hot Tags: estradiol valerate de sex feminin steroizi estrogeni, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like