Levonorgestrel norgestrel contraceptiv

Norgestrel / Standard de calitate: USP / BP / CP Conținut: 99,9% Aspect: alb pulbere cristalină Nr. CAS: 6533-00-2 Nr. EINECS: 229-433-5 Moleculară ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Norgestrel / Levonorgestrel CAS 6533-00-2 / CAS 797-63-7 Bine ați venit la Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Nume produs: Norgestrel

Standard de calitate: USP / BP / CP

Conținut: 99,9%

Aspect: pudră cristalină albă

Nr. CAS: 6533-00-2

Numărul EINECS: 229-433-5

Formula moleculară: C21H28O2

Greutate moleculară: 312,4458

Utilizare: Norgestrel este utilizat în contraceptivele hormonale.

Depozitare: Norgestrel trebuie depozitat într-un recipient bine închis la temperaturi scăzute, departe de umiditate, căldură și lumină.

Notă: Norgestrel numai pentru utilizare în cercetare și dezvoltare.

molecular structural:

Norgestrel_1.pngIntroducerea Norgestrel:

Norgestrel, vândut sub numele de brand Ovral, printre altele, este un medicament progesteron care este utilizat în pilulele contraceptive și în terapia hormonală menopauză. Este disponibil atât în combinație cu un estrogen și singur. Se administrează pe cale orală.


Efectele secundare ale norgestrelului includ nereguli menstruale, dureri de cap, greață, sensibilitate la sân, modificări ale dispoziției, acnee, creșterea părului și altele. Norgestrel este un progestin sau un progesteron sintetic și, prin urmare, este un agonist al receptorului progesteron , ținta biologică a progesteronilor cum ar fi progesteronul. Are o activitate androgenică slabă și nu are altă activitate hormonală importantă.


Norgestrel a fost introdus pentru uz medical, în special în pilulele pentru controlul nașterii, în 1966. Acesta a fost apoi introdus pentru utilizare în terapia hormonală menopauză. Norgestrelul este denumit uneori progesteron "de a doua generație". Este comercializată pe scară largă în întreaga lume. Norgestrelul este disponibil ca medicament generic.


Utilizări medicale

Norgestrel se utilizează în combinație cu etinilestradiol sau quinestrol în pilule combinate pentru controlul nașterilor, numai în pilulele contraceptive numai pentru progestativ și în combinație cu estradiol sau estrogeni conjugați în terapia hormonului menopauzal. De asemenea, a fost utilizat ca un contraceptiv de urgență în regimul Yuzpe.


Farmacologie

Farmacodinamică / Vezi și: Levonorgestrel § Farmacodinamică

Norgestrel este un progestogen sau un agonist al receptorului progesteron [4]. Activitatea biologică a norgestrelului se află în enantiomerul levic, levonorgestrelul, în timp ce izomerul dextro este inactiv. Ca atare, norgestrelul este identic în activitatea sa hormonală cu levonorgestrel, cu excepția faptului că este de jumătate mai puternic în greutate. Levonorgestrelul și prin extensie norgestrelul au o activitate androgenică, dar nu au activitate estrogenică, antiminerocorticoidă sau glucocorticoidă.


Ce este Levonorgestrel?


Levonorgestrelul este o progestin de a doua generație și este cel mai des prescris progestin contraceptiv la nivel mondial. Are efecte progestative și androgene puternice. Levonorgestrel afectează negativ lipoproteinele serice.


Levonorgestrelul este utilizat atât ca contracepție de urgență, cât și pentru prevenirea pe termen lung a sarcinii. Pentru prima se poate administra sub formă de tabletă orală după contact sexual neprotejat. Un comprimat de 0,75 mg trebuie luat cât mai curând posibil în decurs de 72 de ore de la actul sexual și trebuie luată oa doua comprimat de 0,75 mg la 12 ore după prima doză.


Pentru prevenirea sarcinii pe termen lung și a sistemului intrauterin se introduce în cavitatea uterină care eliberează 20 mcg Levonorgestrel / zi pe o perioadă de 5 ani. Poate fi îndepărtată și înlocuită cu o nouă unitate în orice moment în timpul ciclului menstrual.


Specificarea levonorgestrelului:

 

ARTICOLE

STANDARDE

REZULTATE

IDENTIFICARE

STIPULATĂ

CONFORME

PUNCT DE TOPIRE

ÎNTRE 232 ° C ȘI 239 ° C

236 ° C-238 ° C

ROTAȚIE SPECIFICĂ

Intre -30 ° si -35 °

-33 °

PIERDERE PRIN USCARE

Nu mai mult de 0,5%

0,1%

REZIDUA PE IGNIȚIE

Nu mai mult de 0,3%

0,05%

Grupul ETHYNYL

ÎNTRE 7,81% ȘI 8,18%

7,94%

PURITATEA CHROMATOGRAFICĂ

STIPULATĂ

CONFORME

TEST

ÎNTRE 98.0% ȘI 102.0%

99,0%

SOLVENTI REZIDUALIETANOL

NU MAI MULT DE 3000PPM

719.3PPM

ACETAT ETILIC

NU MAI MULT DE 3000PPM

461.5PPM

CONCLUZIE

CONFORMĂ CU USP30

Mai multe detalii despre Norgestrel:

Norgestrel, de asemenea cunoscut sub numele de rac-13-etil-17a-etinil-19-nortestosteron sau rac-13-etil-17a-etinil-estr-4- de testosteron. Este un amestec racemic de stereoizomeri dextronorgestrel (izomerul C13a, l-norgestrelul, L-norgestrelul sau (+) - norgestrelul) și levonorgestrelul (izomerul C13β, d- norgestrelul, D- norgestrelul sau (- , primul dintre acestea fiind inactiv (ceea ce face ca norgesterolul să fie la fel de puternic ca levonorgestrelul). Norgestrelul este mai specific un derivat al noretisteronei (17a-etinil-19-nortestosteron) și face parte din subgrupul de gonani (18-metil-estran) din familia progestinelor de 19-nortestosteron.


Istoric despre Norgestrel:

Norgestrel a fost introdus pentru prima dată ca pilula contraceptivă în combinație cu etinilestradiol, sub denumirea comercială Eugynon din Germania în 1966. A fost ulterior comercializată ca o combinație combinată a pilulei contraceptive cu etinilestradiol în Statele Unite, sub numele de marca Ovral în 1968; a fost comercializat și în multe alte țări.

j.jpg

Dacă aveți întrebări, puteți să mă contactați în mod liber ~

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.

Hot Tags: levonorgestrel norgestrel contraceptiv, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like