Mifepristone Drug Avortul Împinge Sarcina Opriți

Mifepristonă de înaltă calitate CAS 84371-65-3 pentru gravide timpurii, împingeți sarcina oprită, fătul intrauterin moartea indusă de muncă Mifepristone Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: Nr. CAS: 84371-65-3 Altele Nume: Mifepristone MF: C29H35NO2 Nr. EINECS: 84371-65-3 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Mifepristonă de înaltă calitate CAS 84371-65-3 pentru gravidele timpurii, împingeți sarcina oprită, sarcina indusă de moarte intrauterină fetală

Our Product Range.jpg

Mifepristone Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 84371-65-3

Alte nume: Mifepriston

MF: C29H35NO2

Numărul EINECS: 84371-65-3

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Agenți de sistem endocrin

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Utilizare : pentru gravidă timpurie, împingeți sarcina oprită, sarcina indusă de moarte intrauterină fetală

Numele marcii: SENDI

Număr model: 84371-65-3

Puritate: 99% min

Aspect: Pulbere albă

Aplicație: API

CAS: 84371-65-3

Nume produs: Mifepristone

Aplicații:

Misoprostolul, un prostaglandin E sintetic, a demonstrat că împiedică coroziunea țesuturilor indusă de anumite antiinflamatoare

 

compuși. Acest analog E1 afișează activitatea agonistă la receptorii EP și scade ulcerațiile gastrice induse de NSAID.

 

În plus, s-a arătat că misoprostolul are efecte negative asupra sistemului nervos murin modificând intracelular

 

calciu în celulele neuroblastomului. Alte experimente au arătat că misoprostolul are capacitatea de a afecta serul

 

concentrația de β2-microglobulină, care este legată de prezentarea antigenului pe suprafața hepatocitelor.


descrieri:

Mifepristonul este ingredientul activ în așa-numita pilula de avort RU-486 (denumire comercială: Mifegyne). Mifepristona este un antagonist al receptorilor de progesteron. Inhibă acțiunea progesteronului progestin prin afinitatea de cinci ori mai mare pentru receptorii acestui hormon. Mai mult, blochează receptorii pentru glucocorticoizi printr-o afinitate de trei ori mai mare pentru dexametazonă. Mifepristonul este, de asemenea, dezvoltat pentru tratamentul hipercortizolismului care se întâmplă rar (sindromul Cushing).


Efect

Luarea mifepristonei în timpul sarcinii duce la deschiderea colului uterin și la detașarea mucoasei uterine în 48 de ore. După 36 până la 48 de ore, femeia gravidă aplică un prostaglandin, de exemplu, gemeprost sau misoprostol. Tabletele de prostaglandină sunt fie ingerate, fie inserate în vagin. Acest lucru determină uterul să se contracte, să declanșeze un avort artificial și să elimine fructul. Mifepristona este eficientă pe parcursul sarcinii, dar, conform studiilor, are cea mai mare rată de succes înainte de a 49-a zi. Efectul asupra colului uterin este, de asemenea, dat femeilor non-gravide și este folosit înainte de anumite proceduri ginecologice.


În tratamentul bolii lui Cushing, se crede că mifepristona acționează ca un antagonist al receptorilor glucocorticoizi. Blocarea receptorului suprimă legarea cortizolului ligand natural și, în consecință, acțiunea acestuia.

Dezvoltare și aprobare

Mifepriston a fost dezvoltat de filiala Hoechst Roussel-Uclaf în anii 1980. Chiar înainte de aprobare, aceasta a provocat o agitație - unele părți ale mișcării femeilor au salutat dezvoltarea drogului, adversarii avortului au fugit împotriva lui. În primul rând, a fost aprobat sub denumirea comercială Mifegyne 1988 în Franța. Doar o lună după lansarea pe piață, a trebuit să fie retrasă din motive politice. A fost eliberat numai la cererea expresă a Ministrului Sănătății. În 1991 a fost aprobat în Marea Britanie, în 1992 în Suedia. Aprobarea în Germania ar trebui să se aplice numai dacă s-a găsit un consens social.


În 1997, Hoechst a transferat drepturile asupra substanței active în mod gratuit inventatorului Edouard Sakiz. Curând urmată de aprobarea în alte țări; Mifepristonul a fost aprobat în Germania și în majoritatea țărilor europene încă din 1999.


Alaptarea a fost inițial permisă până în a șaptea săptămână de sarcină (a 49-a zi) după ultima menstruație, în Marea Britanie și Suedia până în a 63-a zi. În 2007, Comisia UE a ordonat schimbarea înregistrării către statele membre, care a standardizat domeniul de aplicare al tratamentului privind avortul până în a 9-a săptămână (a 63-a zi) - cu utilizarea ulterioară a unui analog de prostaglandină - în întreaga UE. [3] În Elveția, admiterea este încă valabilă până în a 49-a zi. Pentru avorturile necesare din punct de vedere medical, mifepristonul este, de asemenea, aprobat mai târziu în timpul sarcinii și este în prezent (în combinație cu misoprostol) cea mai eficientă metodă. Cu toate acestea, există multe așa-numite aplicații care nu sunt etichetate: până la a 12-a săptămână, alte doze, alte indicații, cum ar fi endometrioza (proliferarea mucoasei uterine) sau ca o pastilă ulterior.


În conformitate cu articolul 47a din Legea germană privind medicamentele, acest medicament poate fi administrat direct numai anumitor instituții în care se efectuează avorturi și numai pe baza unei prescripții a unui medic care se ocupă de acesta. Nu trebuie plasat pe piață în farmacie.

Efecte secundare

Majoritatea efectelor secundare nu pot fi atribuite Mifegyne, ci prostaglandinei: reacțiile adverse ușoare pot include greață, vărsături, diaree, cefalee, bufeuri. Adesea contracțiile uterine / (uterine) provoacă dureri mai mult sau mai puțin severe. Sângerarea severă apare în aproximativ 5% din cazuri și poate necesita chiuretaj în până la 1,4% din cazuri. Infecțiile au fost raportate la mai puțin de 5% dintre femei. Ruptura uterului după absorbția de prostaglandină a fost raportată în cazuri rare în timpul începerii sarcinii în al doilea trimestru sau la inducerea travaliului datorită morții fetale în uter în timpul celui de-al treilea trimestru. Acest lucru a afectat mai ales sarcinile multiple sau pacienții cu cicatrici prin cezariană. Rata de nerespectare: de la 1,3% la 7,5%. Un efect teratogen al Mifegyne (deteriorarea embrionului) nu poate fi exclus în totalitate. Pentru misoprostol (Cytotec) este acceptat. Prin urmare, în aproximativ 1% din cazurile în care sarcina continuă să se dezvolte, femeile sunt sfătuite de urgență să oprească intervenția chirurgicală.

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, peptidă, agenți de stimulare sexuală, mineralororticoid, SARM, pierderea de grăsime.

Hot Tags: mifepristone avort de droguri împinge sarcina opri, China, furnizori, cu discount, cumpara, vrac, prețul, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like