Coluracetam Mkc 231 Sarms Nootropic Powder

Coluracetam Mkc 231 Sarms Pudră nootropică CAS 135463-81-9 cu livrare sigură Coluracetam Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Informații rapide: Nr. CAS :135463-81-9 Alte nume: Coluracetam MF: C19H23N3O3 EINECS Nu .: / Locul de origine: Shenzhen, China (continentală) Tip: Blood ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Coluracetam Mkc 231 Sarms Pulbere nootropică CAS 135463-81-9 cu livrare sigură

Coluracetam Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 135463-81-9

Alte nume: Coluracetam

MF: C19H23N3O3

Nr. EINECS :/

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Agenți pentru sistemul sanguin

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Utilizare: Farmaceutice pe animale

Numele marcii: SENDI

Număr model: Coluracetam

Puritate: 99% min

Nume produs: Coluracetam

Greutate moleculară: 341,4042

Presiune de vapori: 5,54E-16mmHg la 25 ° C

Densitate: 1.291g / cm3

Punct de fierbere: 634,1 ° C la 760 mmHg

Indicele de refracție: 1,64

Punct de aprindere: 337,3 ° C

Aspect: Pulbere albă

Perioada de valabilitate: 24 de luni

Colorationtam Culoare: alb

Aplicații:

Coluracetam este un supliment nootropic care este comercializat ca fiind capabil să îmbunătățească funcționarea psihică. Nootropics sunt o clasă de suplimente care au efecte pozitive asupra creierului, cum ar fi ameliorarea anxietății, îmbunătățirea abilităților cognitive și stimularea motivației.
Coluracetam (cunoscut și ca MKC-231) este, după cum sa spus mai devreme, un supliment nootropic care este conceput pentru a spori funcția mentală. Acesta este în clasa de nootropics numit racetams, care au toate efecte similare asupra creierului și toți au structuri chimice similare.

Specificația Coluracetam:

Elemente de test

Specificație

Rezultate

Descriere

Pulbere cristalină albă până la aproape albă

se conforma

Punct de topire

166-170 ° C

167.3-168.1 ° C

Identificare

Reacție pozitivă

Reacție pozitivă

Substante inrudite

≤1.0%

0,16%

Pierdere prin uscare

≤0.5%

0,06%

Reziduuri la aprindere

≤0.1%

0,02%

Clorură

≤0.014%

<>

Metale grele

≤20ppm

<>

Claritatea soluției

Conform standardului

respectă

Limita microbiană

≤20ppm

<>

Test

≥99.0%

99.12%


Funcția Coluracetam:
1.Cresterea coordonarii
2. Îmbunătățește dispoziția
3. Ajută la oboseală
4. Oxidarea precoce in creier
5.Prepară leziuni cerebrale legate de alcool
6. Simptomele de abstinență a cofeinei


Aplicarea Coluracetam:

 

1. Îmbunătățiți memoria
2. Tratamentul bolii Alzheimer
Noopept este prescris în Rusia și în alte țări din Europa de Est, deși nu în America. Nopepeptul este, de asemenea, crosse ușor bariera hemato-encefalică după administrarea orală în doze modeste, deși unii oameni pretind că au biodisponibilitate mai ridicată sublingual și sunt ineficienți pe cale orală Nu găsesc dovezi pentru acest lucru, în afară de rapoartele anecdotice).

 

Coluracetam îmbunătățește absorbția cholinei cu afinitate ridicată (HACU), care este etapa de limitare a vitezei de sinteză a acetilcolinei (ACh) și este singurul cunoscut agent de îmbunătățire a absorbției de colină care există în prezent. Studiile au arătat că Coluracetam a îmbunătățit deprinderile de învățare într-o singură doză orală administrată șobolanilor care au fost expuși la neurotoxine colinergice. Studiile ulterioare au arătat că pot induce efecte procognitive de lungă durată prin schimbarea sistemului de reglare a transportorului de colină.


Coluracetam (INN) (denumirea codului BCI-540; fostul MKC-231) este un agent nootropic al familiei racetam. Acesta a fost inițial dezvoltat și testat de Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation pentru boala Alzheimer. După ce medicamentul nu a reușit să ajungă la obiectivele finale în studiile clinice, acesta a fost licențiat de BrainCells Inc pentru investigațiile privind tulburarea depresivă majoră (MDD), care a fost precedată de acordarea unui program de acordare de calificări terapeutice de către statul California. Rezultatele studiilor clinice de fază IIa au sugerat că ar fi un medicament potențial pentru MDD comorbid cu tulburare de anxietate generalizată (GAD). BrainCells Inc este în prezent [când?] Licențiază medicamentul în acest scop. este posibil să aibă o utilizare potențială în prevenirea și tratamentul retinopatiei ischemice și a leziunii retinei și a nervului optic.


S-a demonstrat că Coluracetam inversează pierderea producției de colină acetiltransferază în nucleul septal medial al șobolanilor expuși la fencyclidină (PCP) și este considerat un medicament terapeutic potențial pentru schizofrenie.


Mecanism de acțiune

Coluracetam îmbunătățește absorbția de colină cu afinitate ridicată (HACU), care este etapa de limitare a vitezei de sinteză a acetilcolinei (ACh). Studiile au arătat că coluracetamul îmbunătățește deprinderea învățării pe o singură doză orală administrată șobolanilor care au fost expuși la neurotoxine colinergice. Studiile ulterioare au arătat că pot induce efecte procognitive de lungă durată la șobolanii tratați cu neurotoxină colinergică prin schimbarea sistemului de reglare a transportorului de colină.

 

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, peptidă, agenți de stimulare sexuală, mineralororticoid, SARM, pierderea de grăsime.

Hot Tags: coluracetam mkc 231 sarms nootropic pulbere, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, de inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like