Sarms AICAR Acadesine Pulbere pentru Culturism

AICAR Acadesine CAS 2627-69-2 inhibitor de agregare a trombocitelor Bine ați venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Acadesine (INN), de asemenea cunoscut sub numele de 5-aminoimidazol-4-carboxamid- D-ribofuranozidul, AICA-ribozidul și AICAR, este un AMP-activat ...
Vorbeste acum

Detalii produs

AICAR Acadesine CAS 2627-69-2 inhibitor de agregare a trombocitelor

Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Acadesină (INN), cunoscută și sub numele de 5-aminoimidazol-4-carboxamidă-1-β-D-ribofuranozidă, AICA-ribosidă și AICAR, este un activator al protein kinazei activat AMP care este utilizat pentru tratamentul leucemiei acute limfoblastice pot avea aplicații în tratarea altor tulburări, cum ar fi diabetul zaharat.

Acadesine este un agent de reglare a adenozinei dezvoltat de PeriCor Therapeutics și licențiat la Schering-Plough în 2007 pentru studii de fază III. Medicamentul este un potențial agent de primă clasă pentru prevenirea leziunilor de reperfuzie în chirurgia CABG. Schering a început inscrierea pacientului în studiile de fază III în mai 2009. Procesul a fost încheiat la sfârșitul anului 2010 pe baza unei analize interimare a inutilității.


Nume produs: Acadesine

Alte nume: AICAR, GP 1-110

Produs: AICAR

Alias: ACADESINE

CAS: 2627-69-2

MF: C9H14N4O5

MW: 258,23

EINECS: 220-097-5

Aspect: Pulbere albă

Compoziție: 99,9%


Aplicarea Acadesine :

AICAR, cunoscut și sub denumirea de ZMP, este un analog al AMP care este capabil să stimuleze activitatea protein kinazică dependentă de AMP (AMPK). AICAR este utilizat clinic pentru a trata și a proteja împotriva leziunilor ischemice cardiace. Dacă este lăsat netratat, poate duce la un infarct miocardic. Ischemia cardiaca este cauzata de fluxul insuficient de sange si de oxigen la miocard. Medicamentul a fost folosit pentru prima data in anii 1980 ca o metoda pentru a pastra fluxul de sange catre inima in timpul interventiei chirurgicale. În prezent, medicamentul a fost prezentat și ca un potențial tratament pentru diabet prin creșterea activității metabolice a țesuturilor prin schimbarea compoziției fizice a mușchiului.

(1) Aplicată în domeniul farmaceutic, se utilizează ca materie primă farmaceutică pentru tratarea leziunilor de cădere, a hepatitei infecțioase și a meningitei cerebrospinale epidemice.

(2) Aplicată în domeniul asistenței medicale, este utilizată în produsele de sănătate pentru a hrăni creierul, pentru a proteja ficatul și a îmbunătăți calitatea somnului.

(3) Aplicat în prăjituri, este utilizat pentru a promova metabolismul pielii și pentru a face pielea mai atentă și mai fermă.


ACTIVITATEA AICAR:

AICAR (5-amino-1-β-D-ribofuranosilimidazol-4-carboxamidă), cunoscută și sub denumirea ZMP, este un analog al AMP care este capabil să stimuleze activitatea protein kinazică dependentă de AMP (AMPK). AICAR este utilizat clinic pentru a trata și a proteja împotriva leziunilor ischemice cardiace. Dacă este lăsat netratat, poate duce la un infarct miocardic. Ischemia cardiacă este cauzată de fluxul sanguin insuficient și de oxigenul la miocard. [1] Medicamentul a fost folosit pentru prima dată în anii 1980 ca o metodă pentru a menține fluxul sanguin către inimă în timpul intervenției chirurgicale. În prezent, medicamentul a fost prezentat și ca un potențial tratament pentru diabet prin creșterea activității metabolice a țesuturilor prin schimbarea compoziției fizice a mușchiului.

AICAR (cunoscut sub numele de Acadesine) este un analog al adenozinei care intră în celulele cardiace pentru a inhiba adenozin kinaza și adenozin deaminaza. Aceasta sporește rata de re-sinteză a nucleotidelor care generează generarea de adenozină din adenozin monofosfat numai în timpul condițiilor de ischemie miocardică. În miococi cardiace, ribozidul AICA este fosforilat la AICA-ribotida (ZMP) pentru a activa AMPK fără a schimba nivelele nucleotidelor [5]. ZMP este capabil să intre în calea de sinteză de novo pentru sinteza adenozinei pentru a inhiba adenozin deaminază, determinând o creștere a nivelurilor de ATP și a nivelelor de adenozină.


Descrieri de Acadesine :

Acadesine este un activator care pătrunde în membrana celulară AMP-activată proteină (AMPK). AMPK este o proteină cheie în reglementarea metabolică. Atunci când alimentarea cu energie este insuficientă, raportul AMP / ATP crește, iar AMPK va fi activat pentru a inhiba sinteza metabolismului. AICAR activează AMPK, dar nu afectează nivelul ATP, ADP și AMP. La nivel celular sau animal, AICAR poate promova absorbția de glucoză a dependenței de insulină din mușchiul scheletic prin activarea AMPK. Un aport de glucoză indus de AICAR de mușchi scheletici nu poate fi blocat de un inhibitor PI3K.


Raportul de testare AICAR (COA):


Articol

Specificație

Rezultat

Aspect

pudră albă

respectă

Substanța înrudită (HPLC)

Impuritate totală ≤0,5%
Impuritate maximă unică ≤0,1%

0,2%
0,06%

Miros

Caracteristică

respectă

Test

99%

99,9%

Analiza de cernere

100% trece 80 mesh

respectă

Pierdere prin uscare
Reziduuri la aprindere

≤1.0%
≤1.0%

0,12%
0,09%

Metal greu

<>

respectă

La fel de

<0,1>

0.05ppm

Pb

<0,1>

0.05ppm

CD

<0,1>

0.05ppm

Solventi reziduali

<>

respectă

Pesticide reziduale

Negativ

respectă

MicrobiologieNumărul total de plăci

<1000cfu>

respectă

Drojdie și mucegai

<100cfu>

respectă

E coli

Negativ

respectă

Salmonella

Negativ

respectă


Alte SARM-uri populare și scurte Introducere:


Ostarine, MK-2866, Enobosarm

Enobosarm (Ostarine, MK-2866, GTx-024) - afectează atât mușchiul, cât și osul, destinat în principal osteoporozei, dar și tratament general pentru andropauza și reversia sarcopeniei musculare la vârstnici și pentru cașexia la pacienții cu cancer.

LGD-4033

Profil farmacologic similar cu cel al enobosarmului, Ostarine, MK-2866.

MK-677, Ibutamoren


Andarina (S4)

Agonist parțial, destinat în principal tratamentului hipertrofiei benigne de prostată.

GW-501516

Acesta a fost investigat ca un potențial tratament pentru obezitate, diabet, dislipidemie și boli cardiovasculare.

AICAR

AICAR acționează prin introducerea grupurilor de nucleozide, crescând în mod semnificativ nivelurile de adenozină în timpul perioadelor de defalcare ATP.

11.jpg

Dacă aveți întrebări, puteți să mă contactați în mod liber ~

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.

Hot Tags: sarms aicar acadesine pulbere culturala, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like