Livrare 100% sigură în Italia

- Jun 11, 2019-

Transport 100% în Italia

Aplicații în Italia:

Republica italiană, pe scurt, este o țară europeană formată în principal din peninsula apenină din sudul Europei și din cele două insule mediteraneene Sicilia și Sardinia. Aceasta acoperă o suprafață de 301 333 km2 și o populație de 60,8 milioane de locuitori. Alpi din nord sunt marginiti de Franta, Elvetia, Austria si Slovenia si sunt inconjurati de doua micro-statii, SAN marino si Vatican.

Livrare sigură în Italia de către Germania Post:

Safe delivery to Italy

Roma, capitala Italiei, a fost centrul civilizatiei occidentale de secole. Romanul a trecut prin trei etape: domnia Romei (753 ~ 509 i.Hr.), republica Roma (509 ~ 27 i.Hr.) si imperiul roman 27 ~ 476 î.Hr.). Timpul republicii romane a finalizat practic extinderea teritoriului, perioada imperiului a devenit centrul mediteranean, care se întinde pe cele trei continente din Europa, Asia și Africa. După căderea Imperiului Roman de Vest în 476, Italia în Secolul al XIV-lea a devenit locul de naștere al Renașterii Europene. La sfârșitul secolului al XV-lea, lupta dintre Franța și Spania pentru apenine sa intensificat, ducând la războiul italian care a durat decenii. Naționalismul a început să se trezească în secolul al XVIII-lea. Secolul al XIX-lea, odată cu apariția Renașterii italiene, regatul Sardiniei a început să unifice treptat nordul și sudul. În 1861, regatul Italiei a fost înființat, iar Roma, capitala statelor papale, a fost cucerită în 1870 pentru a finaliza unificarea Italiei. După înfrângerea în războiul mondial, monarhia a fost desființată și o republică a fost înființată.
Italia este o țară capitalistă extrem de dezvoltată, una dintre cele patru mari economii din Europa, este, de asemenea, un stat membru fondator al Uniunii Europene și NATO, sau Convenția Schengen, grupul celor opt și membrii unor importante organizații internaționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite, Italia are 54 de situri patrimoniului mondial UNESCO, este țara cu cel mai mare patrimoniu mondial din lume, Italia este de asemenea un lider mondial în domeniul artei și al modei, Milano este centrul economic și industrial al Italiei, este lumea modei .