Informații despre ciclul steroidului de bază pentru femei

- May 29, 2018-

Informații despre ciclul steroidului de bază pentru femei

889.jpg

Important pentru a vă aminti, steroizi BUILD musculare, și nu sunt pentru scopuri pierdere de grăsime. Dacă pierdeți câteva kilograme în plus și tonificați-vă obiectivul, atunci există multe produse aflate acolo, orientate spre scăderea în greutate, pe lângă evidentele de a face o schimbare în dietă și rutina exercițiilor fizice.

Steroizii trebuie luați în considerare atunci când ați lucrat timp de cel puțin doi ani și sunteți la greutatea corporală ideală. Apoi, orice câștiguri obținute de utilizarea steriodului vor fi musculare pure, iar banii câștigați greu nu vor fi irosiți.

Un ciclu de început pentru femei este Anavar. Anavar este unul dintre cei mai blânzi anabolizanți de acolo, cu activitate androgenică scăzută. Este cunoscută creșterea rezistenței și adăugarea de mușchi de calitate. Orice femeie care se teme de efectele secundare ar trebui să rămână cu siguranță la Anavar. La o doză mică de 5 mg de zi cu zi, majoritatea femeilor nu văd nici un efect secundar bolnav. Un ciclu tipic ar trebui să curgă de la 6-8 săptămâni.

Primobolan este un alt steroid usor. Nu se transformă în estrogen, care este un plus, dacă retenția de apă este o îngrijorare pentru tine. Majoritatea femeilor răspund bine la o doză de 50-100 mg pe săptămână. Un interval de timp tipic pentru a rula acest lucru ar fi 8-10 săptămâni. Unele efecte secundare care trebuie urmărite includ: pielea grasă, acneea și o posibilă creștere a părului facial / corporal. Primobolan va da o creștere lentă și constantă a rezistenței și va construi musculare de calitate.

Winstrol poate fi administrat pe cale orală sau poate fi injectat. Winstrol nu ar trebui să fie folosit pentru ciclul unui începător. Cele mai multe femei fie iubesc victimele, fie o urăsc. Este un medicament favorabil pentru a fi utilizat într-un ciclu de tăiere, atunci când dieta ta este bună. Winstrol construiește o masă și oferă câștiguri minunate de rezistență. Efectele secundare pot apărea și lucrurile pe care trebuie să le urmăriți includ aprofundarea clitorisului vocal, extins sau sensibil și acneea. Femeile iau de obicei 5-10 mg zilnic. Menținerea acestei doze scăzute va reduce șansele de efecte secundare nedorite. Este, de obicei, înțelept să se împartă doza în timpul zilei, pentru a menține concentrațiile sanguine pe o bază uniformă. Cu injecția, de obicei 25 mg în fiecare zi a 3-a sau a 4-a este o dozare normală. Rulați acest ciclu timp de 8 săptămâni. Amintiți-vă să luați ciulin de lapte, deoarece acest steroid este stresant pe ficat.

Deca este un steriod popular printre concurenții de sex feminin. Chiar dacă este puțin ușor androgenic, se poate aștepta virilizarea uneori. Menținerea unor doze scăzute și monitorizarea pentru fețe pot face mai devreme aceste părți nedorite. Părțile vor include excesul de păr facial / corporal; unele femei, pe de altă parte, raportează cazurile de pierdere a părului. Încă o dată, dozarea redusă este cheia. Deca nu este un constructor rapid al mușchiului, ci un câștigător lent și gradual de mușchi și putere. Femeile ar trebui să înceapă la aproximativ 50 mg pe săptămână. În cazul în care virilizarea este deloc o preocupare, atunci eventual încercarea de mai josrol actrolone Durabolin ar putea fi o opțiune.

Dacă trebuie să dabble în testosteron, apoi Test Prop ar trebui să fie alegerea; numai pentru că este rapid și rapid din sistemul dvs. Deci, dacă au apărut părți nedorite, tot ce trebuie să faceți este să opriți utilizarea și aceasta va fi curățată de sistemul dvs. rapid. Este bine să se răspândească injecțiile, în general utilizând 25 mg până la 50 mg pe injecție, la fiecare 5 până la 7 zile. Acest ciclu trebuie să depășească 8 săptămâni. Sides pentru a căuta includ extinderea clitoral; excesul de păr facial / corporal; aprofundarea vocii; pielea grasă; acnee; și să crească libidoul sexual (nu este o parte rea, într-adevăr) Este foarte important să vă monitorizați îndeaproape în timp ce utilizați testul.

Femeile nu au nevoie să se confere asupra ciclurilor lor de steroizi; odată ce ciclul se termină, întrerupeți pur și simplu folosirea (un beneficiu bun de a nu avea bile).

Multe efecte secundare cauzate de utilizarea steriodului anabolic sunt ireversibile pentru femei.

Asigurați-vă că ați cercetat și citiți mărturii personale înainte de a alege medicamentul.

950-300.jpg

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.