Blend Steroids Injections Ciclul funcționează

- Apr 11, 2018-

Esterul este un lanț chimic format în principal din atomi de carbon și atomi de hidrogen. Acest lanț chimic este atașat, în principal, celui de-al 17-lea atom de carbon al hormonului său corporal (17β). Amestecurile de steroizi în amestec Esterificarea acestor hormoni vrac injectați este în principal pentru un singur scop, reducând rata de eliberare a hormonilor în vrac la locul injectării.

Principiul este acela că esterul pe bază de ester poate reduce semnificativ solubilitatea în apă a steroizilor și îmbunătățește solubilitatea lipidică a steroizilor. În termeni simpli, dacă injectați un anumit hormon în vrac steroid solubil în apă, cum ar fi suspensia de testosteron, injecții cu steroizi în amestec, injecția dumneavoastră va fi absorbită și epuizată în câteva ore după injecție, astfel încât trebuie să faceți injecții frecvente să mențină o creștere treptată a concentrației de medicament în sânge. Acesta este un lucru foarte dureros pentru culturisti, Blend Steroids Injections si chiar un om puternic poate fi plâns.

Când folosim steroizii modificați cu esteri, nu este nevoie să facem o singură injecție la fiecare câteva ore. Putem injecta de două ori pe săptămână sau o dată pe săptămână. Blend Steroizi Injectări După injectare, medicamentul nu intră imediat în circulația sângelui și funcționează, dar va fi reținut în țesutul muscular injectat. Cu o mică ruptură a lanțului chimic al grupării esterice, medicamentul injectat va absorbi puțin pentru a intra în sânge. Ciclul joacă un rol stabil. Blend Injecții cu steroizi În general, cu cât lanțul esteric al medicamentului, Blend Steroids Injections este mai lung, cu atât mai scăzută este solubilitatea în apă și cu cât este mai mare timpul de înjumătățire.

Dintre toate medicamentele anabolice, propionatul de testosteron, testosteronul enantat sau testosteronul combinat sunt folosite pentru a crește masa musculară. Comparativ cu alte medicamente anabolice, impactul său negativ asupra sănătății este extrem de scăzut. Medicamentele de testosteron sunt aceleași ca și hormonii de testosteron in vivo. Blendul steroidilor injectați Este mușchiul Dacă cei mai eficienți constructori, testosteronul are un efect pozitiv asupra dorinței sexuale, colesterolul este de asemenea scăzut, dacă este posibil, se recomandă utilizarea medicamentelor cu testosteron crește puterea musculară.

Dacă testosteronul în monoterapie nu este fezabil, Blend Steroids Injections aceste medicamente au cea mai mică presiune cardiovasculară în injecții, cum ar fi banda, dolepolina, boldenona și metenolona. Dacă sunt necesare steroizi orali, se recomandă utilizarea testosteron undecanoat, metetenolon și testosteron. Blend Steroizi Injecții Aceste medicamente nu sunt 17aa steroizi, dar toate acestea oferă activitate steroidă, și nu există nici un alt tip de steroizi care pot provoca stres cardiovascular și ficat, cum ar fi dragoni de vindecare. Oxandrolona, suplimentat viguros, stanozolon.