Bodybuilding Steroids Poate reduce aportul de apă

- Apr 10, 2018-

Omnadren 250 este un amestec uleios, cu patru testosteron. (30 mg propionat de testosteron, 60 mg fenilpropionat de testosteron, 60 mg testosteron izocaproat, 100 mg decanoat de testosteron). Bodybuilding Steroizi Testosteronul este amestecat împreună. Cele patru medicamente au o durată de timp diferită și pot face corpul să funcționeze tot timpul. Deși este un steroid hormonal masculin, dar are un puternic efect anabolic, este diferit de alte testosterone cum ar fi Cypionate, Enanthate, Omnadren. Aportul de apă este rareori reflectat la femele. Bodybuilding Steroids Deci, unii sportivi îl folosesc, de asemenea, în ciclul de reducere a grăsimilor pentru a obține mai multă mușchi fără a lua apă. Doza uzuală este de la 250 la 2000 mg pe săptămână. Deși este foarte sigur, steroizii pentru Culturism, dacă cantitatea este foarte mare, pot apărea unele reacții adverse. Prin urmare, dacă există mai mult de 1000 mg pe săptămână, este mai bine să aveți Nolvadex sau Proviron pe mâna, iar Omnadren va inhiba auto-testosteronul, deci este necesar să utilizați HCG sau CLomid după ciclu. Omnadren 250 este un steroid de bază bun în ciclu și este de obicei utilizat cu medicamentul pe cale orală Dbol, Anavar în ciclul de mărire musculară.

Este cel mai "steroid sintetic, curat, elegant", steroizi pentru Culturism, nu este feminin, nu este toxic, steroizii Culturismului și nivelurile de testosteron sunt foarte scăzute. .

Primobolan (Methenolone Enanthate) Este cel mai "curat, elegant" steroid sintetic, nu este reflectat la femele, nu este toxic, iar nivelul testosteronului este scăzut. Este utilizat de către bărbați și femei culturisti si de obicei foloseste 400-1000mg pe saptamana. Doar steroizii care funcționează eficient în regimurile cu conținut scăzut de carbohidrați nu atrag apă și nu măresc puterea musculară, deci sunt ideale pentru pregătirea pentru competiție. Desigur, steroizii de culturism, dacă utilizați testosteronul cum ar fi Omnadren, Sustanon și Cypoinate în timpul ciclului de creștere în greutate, puteți reduce aportul de apă și crește puterea musculară. Primobolan este unul dintre cele mai bune steroizi de astăzi.

Mai rapid decât metabolismul altor testosteron, folosit pentru a crește puterea și mușchiul.

Propionatul de testosteron este o testosteron uleios care actioneaza mai repede decat alte testosterone, cum ar fi Cypionate si Enanthate, astfel ca Cypionate si Enanthate trebuie injectate in fiecare saptamana, Bodybuilding Steroidul propionat trebuie injectat in fiecare zi sau in fiecare zi pentru a mentine concentratia sanguina. forta musculara si latitudine, legate de testosteron poate provoca reactii adverse usor mai mici decat cele ale Cypionate si Enanthate. Efectul este, de asemenea, ușor slab. Rareori stochează apa și nu provoacă reacții la femei. Bodybuilding Steroids Este, prin urmare, potrivit pentru utilizarea în competiție. Datorită faptului că propionatul nu este potrivit pentru utilizatorii începători, acesta necesită adesea injecții. Acesta va fi foarte dureros după injectare și va dura câteva zile. Doza uzuală este de 50-100 mg zilnic.