Cum sa faci ulei preparate injectabile

- Jun 20, 2018-


Cum sa faci ulei preparate injectabile?


1. asamblarea materialele

hk@chembj.com .jpg


Ulei de operator de transport

seringa (orice dimensiune)

Benzoat de benzil (BB)

Alcool benzilic (BA)

Flacon sticlă steril (orice dimensiune)

Ace

Termometru

Praf de steroizi

Steril de seringă filtru .22um

Cântare digitale de măsurare-01g

Este important de a avea tot ce va doriti la îndemână, cel mai bun mod de a găti este de a face totul repede. Acest lucru previne fluctuaţiilor de temperatură şi oxidare excesivă compuşilor dumneavoastră-ambele permit compus pentru a ajunge la posibilitatea sa potenţială şi multe "bucatari" nu permit acest lucru. Înfiinţat baie de apă de fierbere kettle şi adăugând o 2-3cm de apa clocotita in baza de o tigaie sau container similare – lucra rapid din acest punct astfel încât temperatura apei nu scade de prea mult. 150f este ideal pentru temperatura de această apă, dar nu este foarte important.


2. Selectaţi recipe

În funcţie de ceea ce sunteţi de planificare pentru a selecta reteta corespunzătoare şi reglaţi dacă este necesar. Se cântăresc cantitatea corespunzătoare de praf de steroizi în pahar de sticlă şi apoi se adaugă cantitatea corectă de alcool benzilic în funcţie de reţetă pe care îl utilizaţi. În acest exemplu este folosit reteta următoarele:-


50ml acetat de Tren 5g pulbere de acetat de Tren

1ml BA

10ml BB

35ml ulei din seminţe de struguri

hk@chembj.com.jpg


3. dizolvarea & încălzirea.

Adauga benzoat de benzil în funcţie de reţetă utilizaţi şi pune paharul din sticlă în baia de apă, sitring energic până când pulberea se dizolvă complet (nu boabe în partea de jos).

hk@chembj.com  .jpg


4. Adauga ulei de operator de transport.

O dată pe deplin dizolvat adaugă ulei de operator de transport încălzit (recomandat ulei de seminte de struguri) şi se amestecă în timp ce încălzire până când toate 'hormonul Swirls' sunt plecat, apoi eliminaţi de la căldură.

Acetat de tren 100mg

tren-acetate-100mg.jpg


5. Filtering.

Elaborează amestecul în seringă va fi filtrarea cu eliminare 0.22um filtru de steril de seringa din ambalaj şi repara acul verde la partea mai mici si apoi se aplică seringa. Şterge partea de sus a flaconului steril cu un tampon de alcool şi pune un ac verde în ea, şi apoi pune acul ataşat la seringă filtru în flacon:

8.jpg

Acetat de trenbolon injectabil


Filtru cum steril de seringa?

filter.jpg


Acum au finalizat cu succes procesul de a produce hormoni. Este un proces foarte drept înainte şi necesită nici o expertiza. În acest exemplu trenbolon acetat.


5.jpg