Sistemul de control al produselor

- May 30, 2018-

Sistemul de control al produselor (Calitatea este obiectivul nostru principal)

hk@chembj.com 4.jpg

Sigur în calitate înseamnă că ne vom asigura că calitatea noastră răspunde nevoilor clienților;


Indiferent de pulberea de steroizi Raw pentru culturisti si fitness ciudat, sau farmaceutice crude pentru pasionatii de culturism, prioritatea noastra este sa respectam pragul de siguranta si sa depasim standardele de calitate.

Parametrii principali pentru testarea produsului sunt enumerați mai jos:

· Compoziție precisă

·Puritate

·Solubilitate

·Stabilitate


Sistem Q / A

hk@chembj.com3.jpg

Suntem implicați în fabricarea, exportul și furnizarea și comercializarea unei game largi de produse chimice de calitate cum ar fi Steroid Powder, Sarm Powder, Hormone Antiestrogen, Estrogetn, etc.

Fabrica noastră acoperă o suprafață de 33500 de metri pătrați, cu instrumente chimice avansate și echipamente de tehnologie, cum ar fi HPLC, GC Și UV.

Sisteme Q / A complete pentru a vă asigura că toate produsele vor fi comercializate numai după trecerea testului de calitate.

Acceptăm comandă de eșantion și puteți efectua și un test de terță parte pentru a vedea calitatea.


OEM / ODM

hk@chembj.com2.jpg

Vă vom prezenta cele mai bune și mai eficiente rețete pentru cele mai frecvent utilizate steroizi. Mai mult, toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a găti steroizi pot fi disponibile de la noi. Cum ar fi: Filtru de vid, Filtru steril de filtrare, Filtru steroizi, Capsule Empty Hard Gelatină Empty, Flacoane sterile pentru injecție, Masina de umplere pentru lichide, Filtre seringi 0.22um, Masina tableta (Masini de presa pentru pastile), Flip Off Cap Crimper, pe.

Toate produsele sunt produse în laboratorul aseptic în condiții GMP. Calitatea superioară este garantată. Produsele dvs. vor fi testate din nou și din nou înainte ca acestea să fie ambalate, apoi să le transportați în mână.


Sisteme de cercetare și dezvoltare

hk@chembj.com 1.jpg

Avem autorizația de export și import de substanțe biochimice, chimice fine, farmaceutice și intermediarii săi. Și deja am colaborat mult timp cu mai multe universități, cum ar fi Universitatea Wuhan, Universitatea Hubei de Medicină Chineză etc.

Pentru a dezvolta în continuare piața, căutăm colaborarea cu organizația de producție și comerț din întreaga lume pentru a crea un viitor prosper.