Calea de transport pentru steroid

- May 29, 2018-

Calea de transport pentru steroid

1.jpg

DHL

DHL Express transportă documente și mărfuri urgente în mod fiabil și la timp de la ușă la ușă în peste 220 de țări și teritorii și operează cea mai cuprinzătoare rețea de expediere globală. Cu o flotă de peste 250 de aeronave, DHL Express este, de asemenea, unul dintre cei mai mari transportatori aerieni din întreaga lume

DHL Parcel și DHL eCommerce oferă soluții standard de colectare, livrare și returnare a coletelor interne și internaționale pentru clienții și consumatorii de afaceri, precum și servicii logistice și de facilitare a comerțului electronic sub denumirile comerciale "DHL Parcel" pentru Europa și "eCommerce DHL" America, Asia Pacific și Orientul Mijlociu / Africa.

hk@chembj.com.jpg

TNT

La TNT, înțelegem că calitatea relației cu clienții dvs. este la fel de importantă ca și livrarea livrării conform promisiunilor. Toți avem clienți, dar noi, cei de la TNT, interacționăm cu oameni care lucrează pentru clienți. Sunt oameni care apreciază atenția deosebită și grija și respectul. Aceasta creează o relație de calitate și loialitate care este plăcută pentru toți și bună pentru afaceri. Și de aceea suntem așa cum suntem.

TNT.jpg


UPS

United Parcel Service, Inc. (UPS) este cea mai mare companie de livrare a pachetelor din lume și un furnizor de soluții de gestionare a lanțului de aprovizionare. [4] Compania logistică globală are sediul în Sandy Springs, Georgia, care face parte din zona metropolitană din Atlanta. UPS livrează peste 15 milioane de pachete pe zi pentru mai mult de 7,9 milioane de clienți în peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

ups.jpg

EM S

China Postal Express & Logistică este în principal angajate în expres internă, internaționale expres, logistica contract, și LTL. Expresul intern și internațional oferă produse de transport maritim premium, standard și economic în ceea ce privește timpul de livrare și operează, de asemenea, unele servicii cu valoare adăugată, cum ar fi COD. Logistica contractelor acoperă întregul proces al lanțului de aprovizionare, inclusiv depozitarea și transportul. Compania posedă brandul de renume mondial "EMS", și lider local de logistică "CNPL".

EMS.jpg

China poștă poștă

China Post este serviciul poștal oficial al Chinei. Este cel mai încărcat post al lumii. China Post oferă o gamă largă de servicii poștale, cum ar fi scrisori, colete, ziare și reviste, colectarea de timbre, agent de manipulare și informare.

Funcțiile postului China Post includ furnizarea de servicii publice legate de livrarea, sortarea, trimiterea și livrarea de corespondență internă și internațională. Pentru a optimiza procesul în țară au creat mai mult de două sute de centre de sortare și prelucrare poștale, dintre care cele mai mari sunt situate în Shanghai și Beijing. Aeroporturile din aceste orașe sunt livrate la cea mai mare parte a parcelelor internaționale pentru transportul acestora în continuare.

 China Post Mail .jpg

Postul Hongkong

Centrul Central de Poștă din Golful Kowloon a fost pus pe deplin în funcțiune în octombrie 2014. Nu amalgamat Centrul Internațional de Corespondență în Hung Hom și biroul de sortare de la Posta Generală din Central într-o unitate poștală unificată. Adoptând un design verde al clădirii, Central Mail Center este instalat cu echipament poștal avansat, care ajută la sporirea eficienței operaționale.

Privind în perspectivă, în conformitate cu misiunea "Conectarea oamenilor, furnizarea afacerilor", Hongkong Post va continua să ofere clienților publici și corporativi o gamă variată de produse și servicii ca răspuns la nevoile lor de servicii.

Hongkong Post.jpg

FedEx

Urmăriți starea pachetului dvs. pe fedex.com utilizând numărul dvs. de urmărire și căutați data estimată de livrare. Nu putem specifica timpul exact de livrare. În mod normal, livrările apar în timpul orelor normale de funcționare și depind de serviciul selectat.

Dacă nu aveți numărul dvs. de urmărire, contactați expeditorul pentru a obține numărul de urmărire. Serviciul pentru clienți FedEx poate să vă găsească informațiile despre expediere dacă nu puteți obține numărul de urmărire de la expeditor.

fedex.jpg