Raportul Esterului cu testosteron

- May 04, 2018-

Raportul Esterului cu testosteron

Unul dintre subiectele cele mai neînțelese din lumea steroizilor este esterul - mecanismul prin care steroizii esterificați injectabili precum cipionatul de testosteron, testosteronul enantat și Sustanon funcționează. Dacă faceți o privire rapidă în jurul Internetului, probabil veți găsi nenumărate articole care consideră o formă de steroid mult mai eficientă decât o altă formă. Argumentele privind superioritatea cipionatului de enantat sau Sustanon față de toate celelalte testosteronuri sunt, desigur, foarte frecvente. Asemenea argumente sunt în orice practicitate, neîntemeiate. În acest raport vom lua o privire autoritară asupra esterului și a ceea ce face în mod special cu un steroid.

CE ESTE ESTERUL ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ

Sunt sigur că dacă v-ați interesat de steroizi anabolizanți, ați observat asemănările de pe etichetele multor medicamente. Să examinăm, de exemplu, testosteronul. Se pot găsi compuși cum ar fi cipionat de testosteron, enantat, propionat, heptilat; caproat, fenilpropionat, izocaproat, decanoat, acetat, lista continuă și continuă. În toate aceste cazuri, hormonul mamă este testosteronul, care a fost modificat prin adăugarea unui structur de ester (enantat, propionat etc.). Se pune următoarea întrebare: Care este diferența dintre diferitele versiuni esterificate ale testosteronului în ceea ce privește utilizarea lor în culturism?

 

Un ester este un lanț compus în principal din atomi de carbon și hidrogen. Acest lanț este în mod tipic atașat la hormonul steroid parent, la poziția 17 a carbonului (orientare beta), deși anumiți compuși conțin esteri în poziția 3 (în sensul acestui articol nu este esențial să se înțeleagă poziția exactă a esterului). Esterificarea unui steroid anabolic / androgen injectabil practic realizează un lucru, încetinește eliberarea steroidului parental de la locul injectării. Acest lucru se întâmplă deoarece esterul va reduce în mod semnificativ solubilitatea în apă a steroidului și va crește solubilitatea lipidică (grăsime). Acest lucru va determina ca medicamentul să formeze un depozit în țesutul muscular, de unde acesta va intra încet în circulație, deoarece este luat în cantități mici de sânge. În general, cu cât este mai mare lanțul esteric, cu atât este mai mică solubilitatea în apă a compusului și cu atât va dura mai mult până când doza completă va ajunge la circulația generală.

 

Întârzierea eliberării steroidului parental este un mare beneficiu în medicina steroidă, deoarece testosteronul liber (sau alți hormoni steroizi) anterior ar rămâne activ în organism pentru o perioadă foarte scurtă de timp (de obicei, ore). Acest lucru ar necesita un program neplăcut de injecție zilnică, dacă cineva dorea să mențină o creștere continuă a testosteronului (obiectivul terapiei de substituție cu testosteron). Prin adăugarea unui ester, pacientul poate vizita medicul la fel de rar ca o dată pe lună pentru injectarea sa, în loc să trebuiască să re-administreze în mod constant medicamentul pentru a obține un efect terapeutic. În mod clar, fără utilizarea unui ester, tratamentul cu un anabolic / androgen injectabil ar fi mult mai dificil.

 

Esterificarea dezactivează temporar molecula steroidului. Cu un lanț care blochează poziția beta de 17, legarea la receptorul androgen nu este posibilă (nu poate exercita activitate în organism). Pentru ca compusul să devină activ, esterul trebuie mai întâi eliminat. Acest lucru se produce automat odată ce compusul s-a filtrat în circulația sanguină, unde enzimele de esterază se scot rapid (hidrolizează) lanțul esteric. Aceasta va restabili grupa hidroxil (OH) necesară la poziția beta de 17, permițând medicamentului să se atașeze la receptorul corespunzător. Acum și numai acum, steroidul va putea avea un efect asupra țesutului muscular scheletic. Puteți începe să vedeți de ce considerând cipionatul de testosteron mult mai puternic decât enantatul nu are sens, deoarece mușchii văd doar testosteron liber, indiferent de ce ester a fost folosit pentru a-l utiliza.

ACȚIUNI DE ESTERE DIFERITE

Există mai mulți esteri diferiți care sunt utilizați cu steroizi anabolizanți / androgenici, dar, din nou, toți aceștia fac practic același lucru. Esterii variază numai în ceea ce privește capacitatea lor de a reduce solubilitatea în apă a unui steroid. Un ester cum ar fi propionatul, de exemplu, va încetini eliberarea unui steroid pentru câteva zile, în timp ce durata va fi săptămânală cu un ester decanoat. Esterii nu au nici un efect asupra tendinței ca steroizii-mamă să se transforme în estrogen sau DHT (dihidrotestosteron: un metabolit mai puternic) și nici nu va influența potența generală de construire a mușchiului compusului. Orice diferențe în ceea ce privește rezultatele și efectele secundare care pot fi observate de către culturistii care au folosit diferite variante esterificate ale aceluiași steroid de bază sunt doar probleme legate de sincronizare. Testosteronul enantat provoacă probleme legate de estrogen mult mai ușor decât Sustanon, pur și simplu pentru că nivelurile de enantat de testosteron vor atinge un maxim și o viteză mult mai rapidă (o perioadă de eliberare de 1-2 săptămâni, spre deosebire de 3 sau 4). De asemenea, suspensia de testosteron este cea mai rea în ceea ce privește gyno și apa bloat, deoarece nivelurile de hormon de sânge de vârf atât de repede cu acest medicament. In loc sa astepte saptamani pentru ca nivelele de testosteron sa se ridice la cel mai inalt punct, aici suntem cel putin la cateva zile. Având în vedere un nivel egal de testosteron în sânge, nu ar exista nici o diferență în rata de aromatizare sau conversie DHT între diferiți esteri. Pur și simplu nu există niciun mecanism pentru ca acest lucru să fie posibil.

 

Există totuși o modalitate prin care putem spune că un ester are efect tehnic asupra efectului; se calculează în greutatea steroidului. Cât este mai greu lanțul esteric, cu atât este mai mare procentul din greutatea totală. În cazul enantatului de testosteron, de exemplu, 250 mg de steroid esterificat (testosteron enantat) este egal cu numai 180 mg de testosteron liber. 70mgs din fiecare injecție de 250mg este greutatea esterului. Dacă am fi vrut să fim cu adevărat pretențioși, am putea considera enanthatul puțin mai puternic decât cipionatul (știu că acest lucru se opune gândirii populare), deoarece lanțul său de ester conține un atom de carbon mai puțin (deci, preluând un procentaj puțin mai mic din greutatea totală). Propionatul, desigur, va ieși pe partea de sus a celor trei, eliberând o cantitate măsurabilă (dar nu semnificativă) mai mare de testosteron pe injecție decât cipionatul sau enantatul.

6I

IN CONCLUZIE

În timp ce apariția esterilor reprezintă, cu siguranță, un avantaj neprețuit în domeniul medicamentelor anabolice de steroizi, puteți vedea clar că aici nu există magie. Esterii lucrează într-o manieră bine înțeleasă și previzibilă și nu modifică activitatea steroidului mamă în nici un mod decât să întârzie eliberarea sa. Deși atracția înconjurătoare a diferitelor produse de steroizi, cum ar fi cipionatul de testosteron, Sustanon, Omnadren etc., cu siguranță duce la o conversație interesantă, realist înseamnă doar o dezinformare pe care sportivul ar fi mai bine să o ignore. Testosteronul este testosteron și oricine vă va spune o formă esterică a acestui (sau altui) hormon este mult mai bună decât alta ar trebui să facă puțin mai multă cercetare și mult mai puțin vorbind.

ESTER PROFILES

Sustanon: "Regele" amestecurilor de testosteron.

Cele patru esteri de testosteron diferiți în acest produs, cu siguranță, aratau atrăgătoare pentru consumator, nu există nici un fel de negare. Dar pentru atlet cred că este doar o chestiune de marketing (Iad, de ce cumperi un ester atunci când poți obține patru?). În situațiile clinice pot să văd câteva utilizări puternice pentru aceasta. Dacă ați fi supus terapiei de înlocuire a testosteronului, de exemplu, probabil că veți găsi Sustanon o opțiune mult mai confortabilă decât enantatul de testosteron. Va trebui să vizitați medicul mai puțin frecvent pentru o injecție, iar nivelurile sanguine trebuie menținute mai consistent între tratamente. Dar pentru culturistul care injectează 4 ampule de Sustanon pe săptămână, nu există nici un avantaj față de alte produse de testosteron. De fapt, eticheta de preț ridicată pentru Sustanon face de obicei o cumpărare foarte slabă în fața enantatului / cipionatului de testosteron mai ieftin. Culturistii ar trebui sa se opreasca, probabil, sa se uite la problema celor patru esteri, si sa ramana cu totalurile (Sustanon este doar o fiola de 250 mg testosteron). Enanthatul ar fi disponibil pentru suma de 10 USD pe amprentă de 250mg, iar prețul lui Sustanon aproape dublu, că cumpărarea lui Sustanon ar fi ca și cum ar fi aruncat bani. Dacă puteți obține aproape dublu față de cantitatea de miligrame pentru același preț cu enantatul, acesta este produsul mai bun pentru a merge cu mâinile în jos. Lăsați lucrurile la prețuri înalte pentru tipii care nu știu mai bine.

Acetat: Structura chimică C2H4O2.

De asemenea, denumit Acid acetic; Acid etilic; Oțet de oțet; oţet; Acid metancarboxilic. Esterii acetați întârzie eliberarea unui steroid pentru doar câteva zile. Contrar a ceea ce ați citit, esteri de acetat nu măresc tendința de eliminare a grăsimilor. Din nou, nu există niciun mecanism cunoscut pentru a face acest lucru. Acest ester este utilizat pe tablete orale de primobolan (acetat de metenolon), pelete de implant Finaplix (acetat de trenbolon) și, ocazional, testosteron.

Propionat: Structura chimică C3H6O2.

De asemenea, denumit carboxietan; acid hidroacrilic; Acid metilacetic; Acid etilformic; Acid etancarboxilic; acid metacetonic; acid pseudoacetic; Acid propionic. Esterii propionați vor încetini eliberarea unui steroid timp de câteva zile. Pentru a menține semnificativ nivelul fluctuațiilor sanguine, compușii de propionat sunt de obicei injectați de două până la trei ori pe săptămână. Testosteronul propionat și metandriol dipropionat (doi esteri propionați separați atașați la metanilul steroid parent) sunt elemente populare.

Fenilpropionat: structura chimică C9H10O2.

De asemenea, se face referire și la fenile esterul acidului propionic. Fenilpropionatul va extinde eliberarea steroidului activ cu câteva zile mai mult decât propionatul. Pentru a menține concentrațiile plasmatice ale sângelui, injecțiile se administrează cel puțin de două ori pe săptămână. Durabolin este medicamentul cel mai frecvent observat cu un ester fenilpropionat (nandrolon fenilpropionat), deși este utilizat, de asemenea, cu testosteron în Sustanon și Omnadren.

Isocarpoat: Structura chimică C6H12O2.

De asemenea, se face referire și la acidul isocaproic; isohexanoate; Acid 4-metilvaleric. Isocaproatul începe să se apropie de enantat în termeni de eliberare. Durata este încă mai scurtă, cu un nivel de hormon notabil fiind susținut timp de aproximativ o săptămână. Acest ester este utilizat cu testosteron în produsele mixte Sustanon și Omnadren.

 

Caproat: structura chimică C6H12O2.

De asemenea, denumit și acid hexanoic; hexanoat; n-acidul caproic; acid n-hexoic; acid butilacetic; acid pentioramic; acid pentilformic; acid n-hexilic; 1-pentancarboxilic; acid hexoic; 1-hexanoic; Acidul hexilic; Acidul caproic. Acest ester este identic cu izocarpoatul în ceea ce privește numărul de atomi și greutatea, dar este prezentat ușor diferit (Isocaproatul are o configurație divizată, dificil de explicat aici, dar ușor de văzut pe hârtie). Perioada de eliberare ar fi foarte asemănătoare cu cea a isocaproatului (niveluri susținute pentru aproximativ un pacient slab), probabil venind ușor mai aproape de enantat datorită lanțului său drept. Caproatul este cel mai lent ester de eliberare utilizat în Omnadren, motiv pentru care majoritatea sportivilor observă mai multă retenție a apei cu acest compus.

Enanthate: Structura chimică C7H14O2.

De asemenea, denumit și acid heptanoic; acidul enantonic; acidul enantilic; acid heptilic; acid heptoic; Acidul enantilic; Oenantic acid. Enanthatul este unul dintre cele mai proeminente esteri utilizați în fabricarea steroizilor (cel mai frecvent observat cu testosteron, dar este, de asemenea, utilizat în alți compuși ca Primobolan Depot). Enanthatul va elibera un hormon constant (dar fluctuant ca toate esterile) pentru aproximativ 10-14 zile. Deși în medicamente compușii enanthati sunt injectați adesea bi-săptămânal sau lunar, sportivii vor injecta cel puțin săptămânal pentru a ajuta la menținerea unui nivel uniform al sângelui.

Cypionate: Structura chimică C8H14O2.

De asemenea, denumit și acid ciclopentilpropionic, ciclopentilpropionat. Cypionatul este un foarte popular eseu aici, în Statele Unite, deși nu este găsit în afara acestei regiuni. Durata eliberării este aproape identică cu cea a enantatului (10-14 zile), iar cele două sunt considerate, de asemenea, interschimbabile în medicina americană. Althletes dețin în mod obișnuit credința decât cipionatul este mai puternic decât enantatul, deși realist există o mică diferență între cele două. Esantul enantat este, de fapt, puțin mai mic decât cipionatul și, prin urmare, eliberează o cantitate mică (poate câteva miligrame) de steroid în comparație.

 

Decanoat: Structura chimică C10H20O2.

De asemenea, denumit și acid decanoic; acidul capric; acidul capricic; acid decilic, acid nonancarboxilic. Esanul decanoat este cel mai frecvent utilizat cu hormonul nandrolon (ca în Deca-Durabolin) și se găsește în aproape toate colțurile lumii. Testosteronul decanoat este, de asemenea, constituentul cel mai lung în Sustanon, extindându-și foarte mult durata de eliberare. Timpul de eliberare cu compuși de decanoat este enumerat a fi de o lună, deși cel mai recent descoperim că nivelurile par să scadă semnificativ după două săptămâni. Pentru a menține nivelurile sanguine mai uniforme, atleții (după cum știu întotdeauna) vor urma un program săptămânal de injectare.

 

Undecylenat: Structura chimică C11H20O2.

De asemenea, denumit și acid nedecilenic; Acid hendecenoic; Acid undecenic. Acest ester este foarte similar cu decanoatul, care conține mai mult decât un atom de carbon. Durata de eliberare este, de asemenea, foarte asemănătoare (aproximativ 2-3 săptămâni), care poate să se extindă la o zi sau chiar mai lungă decât cea observată cu decanoat. Undecylenat pare să fie exclusiv pentru preparatul veterinar Equipoise (undecelenat de boldenonă), deși nu există nici un motiv ca acesta să nu funcționeze bine în preparatele de uz uman (Equipoise cu siguranță funcționează bine pentru sportivi). Din nou, injecțiile săptămânale sunt cele mai frecvente.

Undecanoat: Structura chimică C11H22O2.

De asemenea, denumit Acid Undecanoic; Acid 1-decancarboxilic; Acidul hendecanoic; Acid nedecilic. Undecanoatul nu este un ester frecvent găsit și se pare că este utilizat numai în preparatul de nandrolon Dynabolan și undecanoat de testosteron oral (Andriol). Deoarece acest ester este chimic foarte asemănător cu undecilenatul (este doar 2 atomi de hidrogen mai mari), are o durată similară de eliberare (aproximativ 2-3 săptămâni). Deși acest ester este utilizat în preparatul oral Andriol, nu există niciun motiv să se creadă că acesta are proprietăți unice pentru alți esteri. Andriol, de fapt, lucrează foarte prost la eliberarea testosteronului, susținând ideea că administrarea orală nu este ideea utilizării androgenelor esterificate.

 

Laurat: Structura chimică C12H24O2.

De asemenea, se face referire ca acid dodecanoic, acid laurostearic, acid duodeciclic, acid 1-undecancarboxilic și acid dodecoic. Laurat este cel mai lung eliberator de ester utilizat în producția de steroizi comerciali, deși există esteri cu acțiune mai lungă. Durata de eliberare a acesteia ar fi mai aproape de o lună decât celelalte esteri enumerate mai sus, deși, în mod realist, probabil că ne așteptăm la o scădere notabilă a nivelului de hormon după a treia săptămână. Laurat se regăsește exclusiv în preparatul de nandrolon veterinar Laurabolin, considerat probabil ușor avantajos față de un ester decanoat datorat unui program de injecție mai puțin frecvent. Din nou, sportivii vor injecta cel mai frecvent acest medicament săptămânal, fără îndoială, în parte datorită rezistenței sale scăzute (25 mg / ml sau 50 mg / ml).

Lista de aprovizionare:

Bodybuilding Steroid Pulbere / Materia primă Hormon Powder / Îmbunătățește pulberea steroidului muscular
Testosteron (CAS: 58-22-0)
Enantat de testosteron (CAS: 315-37-7)
Cipionat de testosteron (CAS: 58-20-8)
Testosteron izocaproat (CAS: 15262-86-9)
Testosteron decanoat (CAS: 5721-91-5)
Testosteron Undecanoat (CAS: 5949-44-0)
Testosteron propionat (CAS: 57-85-2)

Oxandrolon (Anava) (CAS: 53-39-4)
Oximetolon (Anadro) (CAS: 434-07-1)
Stanozolo (Winstro) (CAS: 10418-03-8)
Metandieno ... (Danabo) (CAS: 72-63-9

Trenbolon Enantat (CAS: 472-61-5)
Acetat de trebolon (CAS: 10161-34-9)
Trenbolon ciclohexilmetilcarbonat (CAS: 23454-33-3)
Acetat de metanolonă (CAS: 434-05-9)
Enanthatul de metanolonă (CAS: 303-42-4)

Nandrolon (CAS: 434-22-0)
Nandrolon decanoat (Deca-durabolină) (CAS: 360-70-3)
Nandrolon cipionat (CAS: 601-63-8)
Undecilat de nandrolon (CAS: 862-89-5)
Nandrolon fenilpropionat (CAS: 62-90-8)

Boldenon (CAS: 846-48-0)
Acetat de boldenonă (CAS: 2363-59-9)
Boldenone nedecylenat (Equipoise) (CAS: 13103-34-9)
Boliden Cypionat (CAS: 106505-90-2)

Îmbrăcăminte pentru bărbați / produse sexuale:

Tadalafi (Ciali) (CAS: 171596-29-5)
Vardenafil (Levitr) (CAS: 224785-91-5)
Dapoxetină (CAS: 119356-77-3)

Pulbere pentru pierderea în greutate:

Fenolter clorhidrat (CAS: 1197-21-3)
L (-) - carnitină (CAS: 541-15-1)
Rimonabantul (CAS: 158681-13-1)

Pulbere antineoplazică:
Letrozol (CAS: 112809-51-5)
Anastrozol (Arimidex) (CAS: 120511-73-1)
L-trijodotironina (T3) (CAS: 55-06-1)
Trilostan (CAS: 13647-35-3)
Formestan (CAS: 566-48-3)

Hormonul estrogenic / Pulberea blocării estrogenilor:

Citrat de tamoxifen (Nolvadex) (CAS: 54965-24-1)
Clomifen citrat (Clomid) (CAS: 50-41-9)
Progesteron (CAS: 57-83-0)
Estradiol (CAS: 50-28-2)
Estradiol valerat (CAS: 979-32-8)
Dietilstilbestrol (CAS: 56-53-1)
Hexestrol (CAS: 84-16-2)

Surface Anesthesia Powder:
Benzocaina (CAS: 94-09-7)
Tetracaină clorhidrat (CAS: 136-47-0)
Procaină clorhidrat (CAS: 51-05-8)
Lidocaina clorhidrat (CAS: 6108-05-0)

750.jpg


Bine ați venit la Contact:

Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Wechat: 18124076819

Email: hk@chembj.com

SENDI Biotech (furnizor real)