Puritate, conţinutul, greutatea totală şi greutatea reală de peptida flacon liofilizat

- Apr 13, 2018-

Data lansării: 2018-01-18 autor: Jiangsu Jitai flacon liofilizat peptida Technology Co, Ltd. Hits: 18

Bazat pe greutatea totală şi puritatea de la finalizarea analizei HPLC, cum este ţintă flacon liofilizat peptida conţinut determinat în proba? Compania noastra flacon liofilizat peptide sunt livrate la bazat pe greutatea totală, care este greutatea reală de flacon liofilizat de peptide după liofilizare, inclusiv alte impurităţi cum ar fi umiditate reziduală din taxa de opus în liofilizare procesul. Greutate de sare şi alţi ioni.

Puritate de peptida flacon liofilizat se referă la proporţia de ţintă flacon liofilizat peptidice în proba la o lungime de undă de 214 nm. Proba poate conţine secvenţe lipsă, scurte fragmente, incomplet deprotejarea secvenţe, şi altele. Puritate de peptide flacon liofilizat a fost analizat prin HPLC la 214 nm absorbtia maximá vârf de peptida flacon liofilizat. Peptide flacon liofilizat de obicei, de asemenea, conţinea apa si sare, dar puritatea de peptide flacon liofilizat nu le conta. .

Peptida flacon liofilizat continut se refera la procentul de toate flacon liofilizat peptide din eșantion. Proba conține toate flacon liofilizat peptide şi umiditate, sare, etc. Peptida flacon liofilizat continut este obţinut prin analiză de aminoacizi.

Conținutul absolută de peptida flacon liofilizat este produs de puritatea ţintă flacon liofilizat peptide şi conţinutul său în probă.

Cum de a păstra flacoane liofilizat peptide

Data lansării: 2017-10-14 autor: Jiangsu Jitai flacon liofilizat peptida Technology Co, Ltd. Hits: 51

Flacoane liofilizat peptide sunt foarte stabile la -20 [grad] C., în special liofilizat şi stocate într-un desicator. Flacoane liofilizat poate fi permis să stea la temperatura camerei înainte de acestea sunt expuse la aer. Acest lucru va reduce efectul de umiditate, şi atunci când liofilizare nu este posibil, cea mai bună metodă este de a îl Depozitaţi într-un mic eşantion de dimensiune.

Pentru flacoane liofilizat peptide care conţin Cys, Met sau TrP, tampon deoxygenation este esenţială pentru lor solubilization, deoarece flacoane liofilizat peptide poate fi uşor aer oxidat. Înainte de închidere de sticla, ele curge încet prin flacoane liofilizat peptid azot sau Argon de asemenea, reduce oxidarea. Flacon liofilizat peptide care conţin marcel sau Asn, de asemenea, sunt susceptibile de degradare şi toate aceste peptide flacon liofilizat au o durată de viaţă limitată comparativ cu acele flacoane care conţin aceste glicozide problematică.