Bodybuilding Steroids Creste Forta si Circumferinta

- Apr 10, 2018-

Stanozolol (Winstrol) este un steroid popular pe cale orală aparținând clasei 17-aa. Sinteza sa are puternice hormoni masculi și o cantitate mică de apă. Acesta este metabolizat prin ficat. Bodybuilding Steroids Dacă este folosit excesiv, acesta va fi toxic pentru ficat și există puține rapoarte despre alte reacții adverse. Dacă este utilizat împreună cu Primobolan depot poate fi folosit pentru a reduce grăsimea, iar testosteronul poate crește rezistența și circumferința. Este foarte placut de culturistii femei. Utilizarea obișnuită a mușchilor Winstrol devine foarte greu, și cu atât mai bine după ciclu nu pot fi salvate. Sportivii au descoperit că injecția cu Winstrol a fost mai eficace decât administrarea orală, steroizii pentru culturism și doza uzuală a fost de 20-50 mg zilnic. Femeile 8-10 mg zilnic.

Sportivii folosesc de obicei pentru a crește puterea și latitudinea musculară, pentru a stoca mai puțină apă și puține femei care o reflectă.

Patru amestecuri de testosteron (30 mg propionat, 60 mg fenilpropionat, 60 mg izocaproat, 100 mg decanoat), injecții uleioase. Testosteronul este amestecat, iar cele patru medicamente au o durată de timp diferită și pot fi folosite în organism pentru o perioadă lungă de timp. Deși este un hormon steroid masculin, dar are un puternic efect anabolic, acesta este diferit de alte testosterone cum ar fi Cypionate, Enanthate, Omnadren. Mai puțină apă, puține femei reflectă. Bodybuilding Steroids Deci, unii sportivi îl folosesc, de asemenea, în ciclul de reducere a grăsimilor pentru a obține mai multă mușchi fără a lua apă. Doza uzuală este de la 250 la 2000 mg pe săptămână. Deși este foarte sigur, dacă cantitatea este foarte mare, pot apărea unele reacții adverse. Prin urmare, dacă există mai mult de 1000 mg pe săptămână, este mai bine să aveți Nolvadex sau Proviron pe mâini, Bodybuilding Steroids și Omnadren vor inhiba auto-testosteronul, așa că este necesar să utilizați HCG sau CLomid după ciclu. Sust 250 este un steroid de bază bun în ciclu și este de obicei utilizat cu medicamentul pe cale orală Dbol, Anavar, Bodybuilding Steroids Anadrol în timpul ciclului de construcție a mușchilor. Folosit cu Parabolan, Masteron și Winstrol pentru a crește fermitatea musculară și o bună rezoluție.

Testoviron Depot heptanoat

Este un testosteron care acționează pe termen lung și este folosit pe scară largă de sportivi. Se eliberează lent, poate dura până la două săptămâni, așa că trebuie să fie injectat doar o dată pe săptămână. Cantitatea de 200 --- 1000 mg este similară cu cea a cipionatului, dar cipionatul este dificil de găsit. Bodybuilding Steroids Are hormoni masculi puternici, deci are efecte secundare relativ mai mult. În special, atunci când doza este mare, acneea, depozitarea apei, răspunsul feminin de cultură a steroizilor, pierderea părului etc. nu sunt foarte toxice pentru ficat. Efectul său asupra creșterii musculare și a creșterii puterii este foarte evident. Este potrivit pentru combinarea cu Deca, Dbol, ganabol, etc. Se poate face foarte mare.