Bodybuilding Steroids promova avantaje

- Apr 10, 2018-

Sportivii care folosesc steroizi pot câștiga o mulțime de mușchi, făcând o mulțime de antrenamente cu greutate redusă, cum ar fi grupul cu putere înaltă, grupul de cădere treptată și așa mai departe.

Asta pentru ca nu au nevoie sa declanseze sinteza proteinelor prin antrenamentul propriu-zis.

Cultivarea mușchilor este echivalentă cu sinteza proteinelor. Cu cât rata de sinteză a proteinelor este mai mare și cu cât este mai mare timpul de sinteză, cu atât mai multă mușchi pe care îl produce.

Utilizatorii de steroizi au un nivel crescut de sinteză a proteinelor de 7 zile pe săptămână / 24 de ore pe zi.

Starea normală a antrenorului natural este într-un echilibru dinamic: nivelul sintezei proteinelor și defalcarea proteinelor este aproape același și trebuie stimulat sinteza proteinelor prin instruirea în sine.

Atunci cand culturistii care dezvolta fitness-ul folosesc un numar foarte mare de ori pentru a-si exercita, pot permite ca mai mult sange sa curga in muschi, plus ca sangele contine aminoacizi. Acesta este un proces care permite mușchilor să utilizeze mai bine substanțele nutritive (deoarece mușchii au deja niveluri de sinteză a proteinelor crescute).

Desigur, veți obține recrutarea maximă a fibrelor musculare prin acest tip de oboseală. Cu toate acestea, numărul mare de 15-20 de ori va consuma de două ori mai multe rezerve de glicogen comparativ cu numărul scăzut de greutăți grele de 6-8 ori pe grup.

În loc să mobilizați rezervele excesive de glicogen uman, permiteți glucozei ingerate să fie denumită combustibil. În același timp, acest lucru poate, de asemenea, să evite în mod eficient eliberarea excesivă de cortizol.