Acidul acrilic: "Protectorul" suprafeței metalice

- Jul 26, 2018-

Tehnologia de tratare a suprafețelor are o istorie îndelungată. Oamenii hominizi au devenit mainstreamul timpului prin tehnologia de slefuire pentru a face suprafața de piatră netedă și delicată, acordând atenție efectului decorativ. Cu invenția de ceramică, tehnologia inițială de tratare a suprafeței a atins punctul culminant, care a dezvăluit preludiul tehnologiei de tratare a suprafeței. Astăzi, în secolul 21, tehnologia de tratare a suprafețelor devine tot mai matură și sa răspândit în toate domeniile vieții. În cazul pieselor metalice, tehnologia de tratare a suprafețelor metalice a devenit principala forță în industria metalurgică contemporană.

Tehnologia de tratare a suprafețelor metalice este o metodă de protejare a metalelor împotriva coroziunii oxidative pentru a depăși deficiențele corozive, abrazive și alte distrugeri ale metalelor. Caracterul corosiv al metalelor degradează grav proprietățile mecanice ale metalelor și le scurtează durata de viață. Vopsirea suprafețelor metalice este un mijloc foarte important de protecție împotriva coroziunii și rezistenței la uzură, care poate menține piesa metalică continuă și intactă, iar rezistența de lipire este bună. Dacă vopseaua de suprafață metalică este tratată în mod necorespunzător, va îngropa pericolul ascuns de coroziune a metalului, ceea ce va face substanțele chimice din vopsea volatile, iar lucrările de evacuare a gazelor ar fi dificile, iar mediul va provoca poluări grave.

Prin îmbunătățirea gradului de conștientizare a populației cu privire la protecția mediului, pe lângă modernizarea tehnologiei, există o cerință mai mare pentru calitatea picturii. Beijing Metal Spray Co, Ltd. a dezvoltat un nou tip de produse de pictură ca răspuns la cererea de pe piață. În mod surprinzător descoperit în cercetarea produsului, adăugarea de acid cinamic la vopseaua cu pulverizare metalică poate izola în mod eficient penetrarea apei, a oxigenului și a electronilor, a ionilor stramosi etc., ceea ce îmbunătățește foarte mult aderența stratului de suprafață de vopsea. Suprafața metalică este formată pentru a forma un strat de izolație de înaltă calitate. Această vopsea de pulverizare metalică cu acid cinamic a fost dovedită în practica de producție pentru a evita corozivitatea metalelor acoperite, pentru a spori adsorbția apei, a petrolului și a altor materii străine și nu este ușor să producă găuri, noduli, riduri, broaște țestoase. Defecțiuni cum ar fi crăparea, vărsarea sau lipirea slabă. Mai important, compoziția sa chimică este stabilă, nu volatilă și nu are efecte secundare. Este foarte evident datorită caracteristicilor excelente de extindere a duratei de viață a metalului și de economisire a energiei.

Stratul de protecție acoperit cu suprafața metalică a acidului cinamic a devenit o barieră excelentă împotriva intruziunii mediilor corozive. Este fără îndoială o măsură eficientă de îmbunătățire a proprietăților anticorozive și anticorozive ale metalului vopsit prin pulverizare, iar perspectiva de piață este considerabilă.


Whatsapp: +8618578209860

nutrition@chembj.com