Noua medicină cu hiperlipidemie fără toxicitate și scăderea lipidelor

- Jul 26, 2018-

La bolile umane, rata de recurență a bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare este de 87%, clasându-se pe primul loc; în bolile umane, rata de invaliditate a bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare este la fel de mare ca 50%, clasându-se pe primul loc; în moartea umană, toți Aproximativ 17 milioane de oameni din lume mor în fiecare an din bolile cardiovasculare și cerebrovasculare, reprezentând mai mult de 50% din numărul total de decese. Acest fapt sumbru a fost foarte preocupat de toate sectoarele societății. Oamenii de știință și oamenii de știință medicali au confirmat că principala cauză a bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare este hiperlipidemia. Prin urmare, diagnosticarea precoce și prevenirea hiperlipidemiei pot reduce cel puțin 6 milioane de decese în fiecare an la nivel mondial.

Hiperlipidemia este o boală sistemică în care lipidele plasmatice, fosfolipidele și acizii grași nelipiciți sunt crescuți în lipidele din sânge. Hiperlipidemia este "vinovăția" care duce la boala coronariană, boala cerebrovasculară, hipertensiunea, diabetul, ficatul gras și sindromul metabolic. Hiperlipidemia poate reduce rezistența oamenilor; arterele coronare arteriale, formează ateroscleroza; pierderea calciului și osteoporoza; afectarea funcției hepatice, care duce la ciroză și alte boli, se poate spune că este o mișcare cu o singură lovitură. Statinele care circulă pe piață pentru tratamentul hiperlipidemiei necesită medicație pe termen lung. Deși poate reduce lipidele pentru o perioadă de timp, are efecte secundare mari, care nu numai că diminuează efectul curativ, dar, de asemenea, este foarte dăunătoare sănătății proprii și aduce, de asemenea, o anumită povară economică.

Centrul American pentru Nutriție Umană a constatat că acidul cinamic poate reduce semnificativ glicemia, colesterolul și trigliceridele. Are o funcție asemănătoare insulinei în acidul cinamic, care poate regla zahărul din sânge, elimină colesterolul rău în sânge și reduce conținutul de lipide din sânge. Este un medicament bun pentru scăderea lipidelor netoxice. După cercetări repetate, Institutul de Biologie Hunan a constatat că utilizarea acidului cinamic ca materie primă este într-adevăr un medicament terapeutic ideal pentru reducerea grăsimii din sânge, ceea ce dovedește descoperirea Centrului American de Cercetare pentru Nutriție Umană. Și conține efecte speciale, cum ar fi scăderea lipidelor, protecția ficatului și medicamentele care protejează inima, ceea ce face ca acidul cinamic să devină un nou domeniu și înlocuiește complet statinele interzise la nivel internațional cu efecte secundare.

Acidul cinamic este, de asemenea, un excelent intermediar farmaceutic pentru prepararea medicamentelor pentru analgezice, bacteriostatice, coleretice, celule albe din sânge, antioxidare și îmbunătățire a imunității. Cu cercetările ample în medicină, acidul cinamic va fi, de asemenea, cunoscut de tot mai mulți oameni.