Care sunt diferitele tipuri de steroizi de imbunatatire?

- Apr 13, 2018-

Este în general cunoscut faptul că lipidele intră în două categorii majore. Grăsimile (în principal trigliceridele) sunt cele mai abundente lipide din corpul uman și sunt o sursă majoră de energie în organism. Cealaltă clasă se numește lipide. Acestea sunt componentele de bază ale biofilmelor și reprezintă aproximativ 5% din greutatea corporală, inclusiv fosfolipidele. În plus față de zahăr și grăsimi, există o cantitate importantă numită colesterol.

Colesterolul este, de asemenea, cunoscut sub numele de colesterol. Un derivat de ciclopentan polihidrofenantren. Inca din secolul al XVIII-lea, colesterolul a fost gasit in calculi biliari. În 1816, Bencher, chemistul, a numit colesterolul de tip lipidic. Colesterolul se găsește la scară largă la animale, în special în țesuturile cerebrale și nervoase și este de asemenea ridicat la nivelul rinichilor, splinei, pielii, ficatului și bilei. Solubilitatea sa este similară cu cea a grăsimilor, steroizilor de îmbunătățire insolubili în apă, solubili în eter, cloroform și alți solvenți. Colesterolul este o substanță indispensabilă și importantă în celulele țesutului animal. Nu numai că este implicată în formarea membranelor celulare, ci și o materie primă pentru sinteza acizilor biliari, a vitaminei D și a hormonilor steroizi.

Colesterolul are o gamă largă de efecte fiziologice în organism, dar atunci când este excesiv, provoacă hipercolesterolemie, care are un efect advers asupra organismului. Îmbunătățirea steroizilor Studiile moderne au constatat că ateroscleroza, tromboza venoasă și colelitază sunt strâns legate de hipercolesterolemie. Dacă colesterolul dietetic este ridicat, regulamentul dietetic este cea mai bună metodă. Dacă sunteți, de asemenea, însoțită de tensiune arterială crescută, Steroizi de îmbunătățire, este recomandat să utilizați medicamente antihipertensive atâta timp cât medicul dumneavoastră stabilește că sunteți hipertensiv. Hipercolesterolemia este o cauză foarte importantă a aterosclerozei, deci vă rugăm să fiți atenți.