Fs344 Peptidă Follistatin 315 pentru culturist

Bodybuilding Peptide Follistatin 344
Ace 031 1 mg / Flacon
FOLLISTATIN-315
Pulbere albă liofilizată Follistatin 315
Peptida Follistatin 315
Vorbeste acum

Detalii produs

De înaltă calitate Peptide Fs344 Follistatin 315 Capace verde pentru Culturism

Produsul nostru Range.jpg

Follistatin 315 Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Bodybuilding Peptide Follistatin 344; Ace 031 1 mg / Flacon; FOLLISTATIN-315; Pulbere albă liofilizată; Follistatin 315; Peptida Follistatin 315; Prețul Follistatin 315; FST 315 1 mg / flacon


Detalii rapide:
Alte nume: Follistatin 315 / FST 315
Specificație: (1 mg / flacon, 10 virale / cutie)
Standard: USP Grad
Puritate: mai mare de 99,9%
Aspect: Steril Filtrat Pulbere liofilizată alb (liofilizată).
Vails: 1 mg / vail

Cantitate minimă de comandă: 5-10 virale

Preț: depinde de cantitatea dorită, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii!

Cum se stochează?

Follistatina va rămâne stabilă la temperatura camerei timp de până la 90 de zile. Ideal ar trebui să fie depozitat într-un congelator la sau sub -9C. Follistatina trebuie să fie înghețată după reconstituire.


Follistatin 315 Cerere:
Follistatina este o proteină fascinantă care poate mări masa musculară dincolo de potențialul natural prin suprimarea miostinei. Oamenii de stiinta au identificat pentru prima data follistatin in timp ce examina lichidul folicular porcin (re: porc) in ovare.
Follistatinul se găsește în mod natural în mușchiul scheletic al aproape tuturor mamiferelor cu caracteristici avansate sau dezvoltate, cum ar fi oamenii, rozătoarele și vacile. Follistatina este bogată în cistinele aminoacide neesențiale, dar spre deosebire de majoritatea proteinelor discutate în lumea fitness, follistatinul are carbohidrați atașați la acesta.

Exemplu de dozare pentru un ciclu de 10 zile:

Ziua 1: Împărțiți bilateral în mușchiul pe care doriți să-l aduceți cel mai mult: 300mcg.
Ziua 3: Împărțiți bilateral în mușchiul pe care doriți să-l aduceți cel mai mult: 200mcg.
Ziua 5: Împărțiți bilateral în mușchiul pe care doriți să-l aduceți cel mai mult: 200mcg.
Ziua 7: Împărțiți bilateral în mușchiul pe care doriți să-l aduceți cel mai mult: 300mcg.
Efectele clădirii musculare pot dura până la 3 luni după aceea, diminuând lent.

Durata recomandată a cursului de 30 de zile.
Flacoanele totale pe un singur curs - 2 flacon Follistatin 344 până la 1 mg de ingredient activ fiecare. Face o injecție pe zi dimineața cu 100 mcg subcutanat în mușchii oblici abdominali. Peptida poate fi utilizată local. Există versiuni care, în acest caz, medicamentul mărește mușchiul țintă într-o măsură mai mare decât altele. După 10 zile de utilizare este aceeași pauză de 10 zile. După această pauză, se recomandă începerea unui nou ciclu de 10 zile.

Descrierea follistatinului 315:

Follistatina (FST) este o glicoproteină secretă care a fost identificată pentru prima dată ca o substanță inhibitoare a hormonului de stimulare a foliculului în lichidul folicular ovarian (1, 2). CADN uman Follistatin codifică o proteină de 344 aminoacizi (aa) cu o secvență de semnal 29 aa, un domeniu de legare a TGF atipic Nterminal, trei domenii Follistatin care conțin motive asemănătoare EGF și kazal și o coadă cronică foarte acidă. Follistatina este o proteină secretă care se leagă la liganzi ai familiei TGF-Beta și reglează activitatea lor prin inhibarea accesului lor la receptorii de semnalizare. Acesta a fost inițial descoperit ca antagoniști ai activinelor a căror activitate suprimă exprimarea și secreția hormonului hipofizic FSH (hormon de stimulare a foliculului). Pe lângă faptul că este un antagonist natural, follistatin poate inhiba activitatea altor liganzi TGF-Beta, inclusiv BMP-2, -4, -6, -7, Myostatin, GDF-11 și TGF-Beta1. Follistatinul se exprimă în celulele pituitare, ovare, celule deciduale ale endometrului și în alte țesuturi. Follistatin uman recombinant este o proteină de 37,8 kDa care conține 344 aminoacizi.


Specificațiile Follistatin 344:

Aspect

Pulbere albă până la aproape albă

Consistent

Puritate (HPLC)

≥99%

99,9%

Apă

<>

5,43%

Acid acetic

3.0-8.0%

6,45%

Acid trifluoracetic

<>

0,08%

peptid

≥99%

99% min

DOMNIȘOARĂ

Consistent

Consistent


Follistatin și creșterea musculară:

Follistatin funcționează prin legarea și inhibarea peptidelor factur-growth (TGF-) de transformare, cum ar fi myostatin, care este responsabil pentru reglarea și limitarea creșterii musculare. De asemenea, merită să subliniem faptul că miostatina poate avea un rol regulator în fibroza mușchilor scheletici; prea multă miostatină poate afecta funcția țesutului și poate provoca boli cronice în organele vitale, țesuturile și măduva osoasă.

În plus față de suprimarea proprietăților degenerative ale myostatinei, follistatinul suprimă și sinteza glandei pituitare și secreția hormonului stimulator al foliculului (FSH). [1] Nivelurile ridicate de FSH la bărbați pot indica faptul că testiculele nu funcționează corect; această condiție limitează creșterea musculară, recuperarea și funcția hormonală normală. Cu toate acestea, nivelurile de FSH care sunt prea scăzute pot afecta negativ capacitățile de sănătate și reproducere.


Ce sunt peptidele?

Peptidele sunt reprezentate în mod biologic de lanțuri scurte de monomeri de aminoacizi prin punți peptidice (amidă).

Legăturile chimice covalente se construiesc atunci când familia carboxil a unui aminoacid are efect cu familia aminică a alteia. Cele mai scurte peptide sunt dipeptidele, incluzând 2 aminoacizi îmbinați printr-o singură legătură peptidică, urmată de tripeptide, tetrapeptide etc. Polipeptidele sunt lanțuri peptidice lungi, coerente și neramificate. Astfel, peptidele intră sub sfera chimică largă a oligomerilor și polimerilor biologici, împreună cu acizii nucleici, oligozaharidele și polizaharidele etc.

Peptidele sunt diferențiate de proteine pe baza dimensiunilor și, ca punct de referință arbitrar, pot fi înțelese că au aproximativ 50 sau mai puțini aminoacizi. Proteinele constau în una sau mai multe polipeptide organizate într-un mod funcțional biologic, adesea legat la liganzi cum ar fi coenzime și cofactori sau la o altă proteină sau altă macromolecule (ADN, ARN etc.) sau la ansambluri macromoleculare complicate. În cele din urmă, în timp ce aspectele tehnicilor de laborator utilizate pentru peptide față de polipeptide și proteine scufundate (de exemplu, specificul electroforezei, cromatografiei etc.), limitele de dimensiune care disting peptidele de polipeptide și proteine nu sunt absolute: peptide lungi cum ar fi amiloid beta au fost denumite proteine, iar proteine mai mici precum arginina au fost considerate peptide.

Aminoacizii care au fost încorporați în peptide se numesc "reziduuri" datorate eliberării fie a unui ion de hidrogen de la capătul aminei, fie a unui ion hidroxilic de la capătul carboxilic sau ambele, ca o moleculă de apă care se eliberează în timpul formării fiecărei legături amidice . Toate peptidele, cu excepția peptidelor ciclice, au o impuritate N-terminală și C-terminală la capătul peptidei (după cum se arată pentru tetrapeptidă din imagine).

绿7

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.


Hot Tags: Fs344 Peptide Follistatin 315 pentru culturisti, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, de inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like