HCG 5000iu Gonadotropină corionică umană

HCG (Human Chorionic Gonadotropin) pulbere brută HCG 5000iu peptide creștere umană injectabilă CAS 9002-61-3 Bine ați venit la Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Nume produs: HCG Alte nume: Gonadotropin Chorionic uman Puritate: 99% CAS Nr .: 9002-61-3 Aspect: Pulbere albă ...
Vorbeste acum

Detalii produs

HCG (Gonadotropină Chorionică umană) pulbere brută HCG 5000iu peptide creștere umană injectabilă CAS 9002-61-3 Bine ați venit la Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Nume produs: HCG

Alte nume: Gonadotropina corionică umană

Puritate: 99%

Nr. CAS: 9002-61-3

Aspect: Pulbere albă

Test: 5000 UI

Utilizare: ajuta femeile să rămână gravide


(HCG) Gonadotropina corionică umană este o glicoproteină secretizată de celulele trophoblast a placentei și este compusă din glicoproteine ale dimerilor alfa și beta. Gonadotropina corionică corionică (HCG) αβ este sintetizată prin sincitiotrofoblaste.

Greutatea moleculară a 36700 de hormoni glicoproteici, subunitatea a și secreția hipofiză a FSH (hormon de stimulare a foliculului), LH (LH) și TSH (TSH) sunt în esență similare, pot reacționa încrucișat între ele și β sub-Asia. a bazei nu sunt similare. Structura β-HCG este similară cu cea a β-LH, dar ultimele 24 de extensii de aminoacizi sunt absente în β-LH.


Aplicație:

Gonadotropina corionică umană (hCG) este un hormon glicoproteic care este în mod normal produs în primul rând de celulele care alcătuiesc placenta, apoi mai târziu de placentă în timpul sarcinii. Funcția sa principală este de a susține sarcina prin încurajarea producerii de progesteron. Aceasta susține și promovează dezvoltarea ulterioară a placentei la începutul sarcinii. Acest hormon provoacă o creștere rapidă a progesteronului la începutul sarcinii, dar se estompează lent, deoarece placenta crește suficient pentru a produce suficient progesteron pentru a susține sarcina pe cont propriu. Glicoproteina servește, de asemenea, pentru a ajuta la dezvoltarea gonadelor în făt și la producerea de androgeni de către testiculele unui făt mascul.


Gonadotropina gonadică este un hormon polipeptidic stimulator de gonade, obținut din urina femeilor însărcinate. Potența sa nu este mai mică de 1500 unități de Gonadotropină Chorionică USP în fiecare mg și nu mai puțin de 80,0% și nu mai mult de 125,0% din potența indicată pe etichetă.


Volumul vânzărilor produselor noastre urinare a ocupat întotdeauna mai mult de 60% din lume și piața chineză. Compania a recunoscut ca fiind "singurul si cel mai mare producator de produse din urina pentru medicamentele in vrac". Compania produce, de asemenea, excipienti Benzoate atat in Med.Grade cat si in alimente.


Proiectul HCG purificat, cu randament ridicat și titru ridicat, care utilizează urina femeilor însărcinate ca materie primă, proiectul HMG purificat cu yiels înalt și titru ridicat care utilizează urina femeilor amenoree ca materie primă și proiectul purificat din Marea Britanie cu un randament ridicat și titrul ridicat care utilizează urina de sex masculin ca materie primă au trecut evaluarea organizată de Comitetul științific Qingdao ca "nivel internațional de conducere".


Deoarece materialul celor trei proiecte este urina de la femeile gravide și femeile amenoree și urina de sex masculin, toate aceste produse schimbă deșeurile în valoare. Iar produsele folosesc urina femeilor gravide, iar femeile amenoree sunt medicamentul de prima alegere care poate trata infertilitatea, produsul cu urina de sex masculin este medicamentul de prima alegere care poate trata infarctul miocardic. Calitatea produselor noastre este conformă cu USP-31, BP-2003, CP-2005. Toate aceste elemente au fost transmise GMP.


Întrucât cele trei produse farmaceutice biologice ale companiei noastre au fost favorizate de către companiile americane, germane, anglia, olanda, spania, italia, elveția, India, Japonia, Coreea, Rusia, Egipt și alte țări și regiuni, produsele noastre sunt cele mai bine vândute .


Concentraţie

Pentru bărbați și femei care nu sunt însărcinate, nivelul normal al hCG al sângelui este de până la 5 UI / litru. La femei, după apariția menopauzei, valoarea normală crește până la 10 UI / litru. Aproximativ cinci zile după implantare, concentrația crește. În a treia săptămână după concepție, valorile sunt încă sub 50 UI / litru, în a patra săptămână sub 400 UI / litru. Maximul este atins în săptămâna a 10-a până la a 12-a cu până la 230.000 UI / litru. Concentrația scade din nou și este spre sfârșitul sarcinii între 5.000 și 65.000 UI / litru. Alte studii descriu valori maxime de 289.000 UI / litru și prezintă valori raportate între 940 și 60.000 UI / litru spre sfârșitul sarcinii. În jur de 11 până la 17 zile după naștere, valorile normale sunt atinse din nou.


Concentrația de urină este mai mică. Testele de sarcină pe parcursul perioadei anterioare arată, de obicei, un rezultat pozitiv în urină după 25 UI / litru.


Funcţie

La începutul sarcinii, aproximativ 114 ore (la mijlocul cincetei zile) după fertilizare, o formă specială de hCG, hCG hiperglicozilat, începe să se pregătească pentru implantarea (nidarea) blastocistului. În acest scop, unele celule ale blastocistului se diferențiază în celule citotrofoblastice mononucleare, în care se formează inițial în mod predominant hCG hiperglicozilat. Prin contactul cu endometrul uterin (membrana mucoasă), unele celule trophoblast se diferențiază și se proliferează în sincciotrofoblastul multinucleat, care produce ulterior hCG biologic activ. Din aceste două forme celulare, în cele din urmă, se dezvoltă corionul primar cu vilii, forma timpurie a părții infantile a placentei. HCG stimulează corpul luteal din ovar pentru a elibera un alt hormon, progesteronul, care consolidează mucoasa uterului și semnalează ovarelor prin feedback negativ la glanda pituitară, care nu necesită ovulație pentru următoarea dată (fără ovulație suplimentară). Deoarece sarcina nu ucide corpusul luteal, ci mai degrabă menține eliberarea de progesteron, menstruația se oprește și căptușeala uterină construită înainte ca ovulația să fie slăbită. Degenerarea corpului luteal într-un corpus albicans alterat cicatricial rămâne, se dezvoltă într-un corpus luteum graviditatis.


În primele săptămâni de sarcină, concentrația de hCG din sânge crește constant, aproximativ la două zile, nivelurile de hormon se dublează. Maximul este atins aproximativ între a opta și a zecea săptămână de sarcină. Ulterior, nivelurile hCG scad lent la nivelurile bazale care sunt atinse cu putin timp inainte de saptamana 20 de gestatie. Până când placenta este suficient de matură pentru a produce hormonul de sarcină progesteron în sine, corpul luteum poate continua să producă progesteron până la sfârșitul celei de-a 4-a luni de sarcină.


Legate de lista de vânzare de peptide fierbinte:

 

NU. Nume
SDPEP-1 Melanotan 1
-SDPEP 2 Melanotan 2
SDPEP-3 CJC 1295
SDPEP-4 CJC1295 dac
SDPEP-5 Sermorelină
SDPEP-6 PT 141 Pulbere
SDPEP-7 Frag HGH 176 191 Pulbere
SDPEP-8 Ipamorelin
SDPEP-9 MGF
SDPEP-10 PEG MGF
SDPEP-11 GHRP-6
SDPEP-12 GHRP-2
SDPEP-13 TB-500
SDPEP-14 oxitocina
SDPEP-15 Epitalon
SDPEP-16 DSIP
SDPEP-17 selank
SDPEP-18 BPC 157
SDPEP-19 gonadorelină
SDPEP-20 Triptorelină / GNRH
SDPEP-21 tesamorelin
SDPEP-22 Follistatin 344
SDPEP-23 ACE031
SDPEP-24 GDF-8
SDPEP-25 IGF LR3 pulbere
SDPEP-26 IGF DES Pulbere

32301950_n.jpg

Dacă aveți întrebări, puteți să mă contactați în mod liber ~

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.

Hot Tags: hcg 5000iu gonadotropină corionică umană, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like