Hexarelin Acetat Anti Aging Hormon Peptide

Hexarelin beneficiază:
Cel mai puternic puls de la un GHRP.
Creșteți LBM (masa corporală slabă).
Ajutor pentru reducerea grăsimii.
Creșteți densitatea osoasă. Proprietățile anti-îmbătrânire vindecă pielea.
Vorbeste acum

Detalii produs

Hexarelin Acetat 2 mg / flacoane Anti Aging Steroizi Hormoni Peptide Steroizi 140703-51-1

Indiferent dacă deveniți un client pentru mine sau nu în cele din urmă, sunteți binevenit să întrebați de la mine!
Mulțumesc!
Selina (Miss) (^_^)

WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreat.com


Detalii rapid:

Numele produsului

Hexarelin

Alt nume

HEXARELIN; eliberarea hormonilor

CAS

140703-51-1

Formulă moleculară

C47H58N12O6

Greutate moleculară

887.04

Structura moleculară


puritate

99% min.

Aspect

pudră albă

Utilizare:

Hexarelin


Hexarelin beneficiază:
Cel mai puternic puls de la un GHRP.
Creșteți LBM (masa corporală slabă).
Ajutor pentru reducerea grăsimii.
Creșteți densitatea osoasă.
Proprietățile anti-îmbătrânire vindecă pielea.
Proprietățile de protecție ale inimii arată că vindecă țesutul cardiac.


Descriere:

Hexarelin (HEX) este un secretagog de peptidă GH, similar cu GHRP-6, care stimulează eliberarea hormonului de creștere (GH). Acesta poate fi utilizat din punct de vedere medical pentru a trata deficiența de GH.
Hexarelin este o peptidă și este utilizată pentru a avea acces la beneficii de îmbunătățire a performanței. Atleții și culturistii sunt exemple de bărbați și femei care folosesc această peptidă pentru a-și îmbunătăți rezistența și rezistența, precum și masa musculară și puterea de ardere a grăsimilor.


Efect:
Când Hexarelin se administrează sub formă de injecție subcutanată, acesta activează hipofiza prin intermediul unui puls, la fel ca GHRP-6 și ajută la circularea hormonului de creștere în organism. Spre deosebire de GHRP-6, nu induce nici un efect secundar al foamei. Hexarelin are capacitatea de a crește nu numai nivelul GH în organism, ci și de a suprima somatostatina, care este principalul vinovat care inhibă eliberarea GH. Acest lucru înseamnă că va fi mai mult GH din abundență.
În plus, hexarelinul este cel mai puternic GHRP disponibil, astfel încât utilizatorii ar trebui să observe că desensibilizarea poate veni mult mai rapid decât alte GHRP-uri. Acest lucru îl face mai puțin ideal pentru utilizarea pe termen lung, dar cu capacitatea lui hexarelin de a crește nivelurile sănătoase de IGF-1 și GH, acesta poate funcționa perfect ca un instrument PCT pentru cei care vin dintr-un ciclu sintetic GH / IGF-1.
Potența acestei peptide nu trebuie subestimată și vine cu o creștere a producției de cortizol, precum și a prolactinei. Nimic apropiat de ceea ce s-ar putea observa în nivele ridicate de la utilizarea steroizilor, dar în comparație cu alte GHRP-uri are cea mai puternică afinitate de creștere a cortizolului / prolactinei.

Dozare și utilizare:
Hexarelin vine într-o pulbere uscată prin îngheț, la fel ca celelalte peptide GHRP, iar depozitarea trebuie făcută într-un loc uscat, rece până când se reconstituie și se pune într-un frigider. Apa bacteriostatică este utilizată pentru reconstituirea pulberii și o seringă de insulină este metoda preferată pentru administrarea injecțiilor subcutanate de hexarelin.
Utilizatorii vor observa că 200mcgs este doza de saturație pentru hexarelin și în decurs de câteva săptămâni de utilizare poate începe să aibă loc desensibilizarea totală. De asemenea, a fost observată apariția ocazională a hipofizării la dozarea mult mai mare decât dozele de saturație. Desensibilizarea poate fi eliminată cu ușurință prin întreruperea utilizării de hexerlin pentru câteva zile până la câteva săptămâni.

Hot Tags: hexarelin Acetat anti peptide de imbatranire hormon, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like