Peptidă liofilizată SNAP-8 1 mg / flacon pentru corp

Peptidele liofilizate SNAP-8 CAS 868844-74-0 cu 1 mg / flacon Octapeptida SNAP-8 anti-rid este o alungire a celebrului hexapeptid ARGIRELINE. Studiul mecanismului de bază al activității anti-rid a dus la hexapeptida revoluționară care a luat lumea cosmetică prin furtună. Acestea...
Vorbeste acum

Detalii produs

Peptidele liofilizate SNAP-8 CAS 868844-74-0 cu 1 mg / flacon

Octapeptida anti-riduri SNAP-8 este o alungire a celebrului hexapeptid ARGIRELINE. Studiul mecanismului de bază al activității anti-rid a dus la hexapeptida revoluționară care a luat lumea cosmetică prin furtună. Aceleasi studii au fost aplicate pentru a aduce o alta adaugare la familia de peptide inspirate de toxina botulinica.

S-a stabilit în mod clar că aceste modificări conformaționale și perturbarea ambalării perfecte a matricei lipidice pot fi evitate în mod semnificativ prin modularea contracției musculare.


SNAP-8 Proprietăți:
SNAP-8 reduce adâncimea ridurilor de pe fața cauzată de contracția mușchilor de expresie a feței, în special în frunte și în jurul ochilor. SNAP-8 este o alternativă mai sigură, mai ieftină și mai blândă la Toxinul Botulinic, care vizează în mod local același mecanism de formare a ridurilor într-un mod foarte diferit.


O octapeptidă pentru a-ți exprima sine în largul tău:
Octapeptide care reduce adâncimea ridurilor cauzate de contracțiile musculare facială, fiind o alternativă topică la injecții.


Mecanism de acțiune:
Acest nou analog al SNAP-25 N-terminal, care urmează peptidei revoluționare ARGIRELINE, concurează cu proteinele naturale care trebuie poziționate în complexul SNARE, care este destabilizat. Ca rezultat, reduce excitabilitatea neuronală și, prin urmare, contracția musculară.


Beneficii cosmetice:
Prin reducerea contracțiilor musculare, adâncimea ridurilor este redusă până la 63% într-o lună de tratament. Liniile fine și ridurile de expresie se estompează, iar fața este mai fină.


tetracaină

Tetracaină clorhidrat

Benzocaine

Clorhidrat de benzocaină

Lidocaină

Lidocaina clorhidrat

procaină

Procaină clorhidrat

articaina

Acid clorhidric

prilocaină

Clorhidrat de prilocaină

bupivacaina

Bupivacaina clorhidrat

levobupivacaina

Levobupivacaine clorhidrat

Clorhidrat de dibucaină

Proparacaine clorhidrat

Clorhidratul de pramoxină

Ropivacaină clorhidrat

Mesilatul de ropivacaină

Procainamidă clorhidrat

Diclonina clorhidrat

Mepivacaine clorhidrat


图片63.jpg

Hot Tags: liofilizat peptidă SNAP-8 1mg / flacon pentru corpul clădirii, China, furnizori, cu discount, cumpara, vrac, cotație, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like