Peptide pulbere CJC-1295 fără DAC fără DAC

Peptide de înaltă calitate Cjc-1295 Fără Dac Cjc-1295 Fără Dac Descriere Factorul de creștere a factorului de eliberare modificat amino-1-29, denumit în mod obișnuit GRF modificat (1-29) sau "ModGRF (1-29)", de asemenea cunoscut ca CJC-1295 fără DAC, este un analog sintetic al peptidei endogene care semnalizează hormonul de creștere a hormonului ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Peptide de înaltă calitate Cjc-1295 Fără Dac Cjc-1295 Nu Dac

Descriere
Modificat factor de eliberare a creșterii aminos 1-29, denumit în mod obișnuit ca GRF modificat (1-29) sau "ModGRF (1-29)", de asemenea cunoscut ca CJC-1295 fără DAC, este un analog sintetic al peptidei endogene de creștere a hormonului de semnalizare Hormonul care eliberează hormoni (GHRH). GHRH produs în mod endogen are 44 de aminoacizi în structura lanțului său. O formă sintetică trunchiată a GHRH numită Sermorelin sau GRF 1-29 are 29 aminoacizi; GRF modificat (1-29) este modificat în continuare prin aceea că are patru amino substituite în lanțul său care servesc scopurilor de prevenire a degradării și oxidării în fabricare și transport, precum și in vivo, în timp ce, de asemenea, crește afinitatea de legare la receptorii GHRH.


folosire
GRF modificată (1-29) este o modificare sintetică a factorului de eliberare a hormonului de creștere (GRF) cu substituții D-Ala, Gln, Ala și Leu la pozițiile 2, 8, 15 și, respectiv, 27. Aceste substituții creează o peptidă mult mai stabilă cu substituția în poziția 2 pentru a preveni scindarea DPP-IV, poziția 8 pentru a reduce rearanjarea asparaginei sau hidroliza amidică la acidul aspartic, poziția 15 pentru a spori bioactivitatea și poziția 27 pentru a preveni oxidarea metioninei.


Cjc-1295 Fără Dac Specificații:

Articole

Specificații

numele produsului

Cjc-1295 Fără Dac

Aspect

pudră albă

Identificare

Pozitiv

Test

99,0% min

Pierdere prin uscare

6,0% max

Echilibrul de masa

95,0 ~ 105,0%

Conținutul de acetat (HPIC)

12,0% max

Conținutul de peptidă (N%)

80,0% min

Compoziție amino acidă

卤 10% din teoretic

Impuritate unică (HPLC)

1,0% max


Ce zici de dozare?
Utilizator Dozaj (injectare)
adult 30 ug / kg de CJC-1295 administrat săptămânal
Sugestie: vă rugăm să-l utilizați cu instrucțiunile medicului.


Ce este cjc-1295?
1. Cjc-1295 este denumit și Mod GRF 1-29, care în majoritatea cazurilor este recomandat să depășească CJC-1295. Durata efectului produsului este diferită. MOD GRF scurtează durata dorită a medicamentului, iar CJC-1295 are efectul de a împiedica prelungirea duratei acestor efecte. 2.CJC-1295, cunoscut și ca DAC: GRF (scurt pentru complexul de afinitate la medicament) este un analog sintetic al hormonului eliberator de hormoni (GHRH) (cunoscut și ca factor de eliberare a hormonului de creștere (GRF) de către ConjuChem Biotechnologies. Este o îmbunătățire a farmacocineticii îmbunătățite, în special în ceea ce privește timpul de înjumătățire al GHRH (1-29). Sa demonstrat că CJC-1295 prelungește timpul de înjumătățire plasmatică și biodisponibilitatea hormonului eliberator de somatotropină 1-29. Aceasta mărește timpul de înjumătățire al agentului prin bioconjugare.


Care este utilizarea?
1.imogenizează producția de proteine în organism
2.este masa masei musculare
3. induce lipoliza - defalcarea țesutului adipos
4.privind recuperarea de la leziuni
5.crește densitatea osoasă
6.reducă factori de îmbătrânire cum ar fi ridurile pielii
7. stimula creșterea celulelor
8. țesut sau organe umectate


Ce trebuie observat?
1. Deoarece CJC-1295 este doar o peptidă și nu un steroid, are efecte secundare foarte mici. Persoanele care utilizează doze mari de peptidă pot avea efecte secundare ușoare, cum ar fi vise lungi, pe care le pot aminti în mod clar, mâinile și degetele ducând mișcări necruțătoare și dureroase la nivelul articulațiilor și slăbiciune precum și ușurință dacă nu sunt consumate suficiente carbohidrați.
2. Un alt efect secundar al CJC-1295 este acromegalia, deoarece ajută la creșterea nivelului hormonului. Acromegalia este o afecțiune în care hormonul de creștere suplimentar este eliberat chiar după ce organele interne și scheletul au terminat să crească. Acest lucru cauzează îngroșarea pielii, adâncirea vocii, mărirea fălcilor și slurrea vorbirii. Un alt efect al acromegaliei este umflarea țesutului moale în organele interne. Aceasta ar putea duce la slăbirea mușchilor organelor interne, cum ar fi inima. Acest lucru a fost testat în timpul testelor de fază 2 ale CJC-1295.


Principala piață de export:
图片 48.jpg


Gama noastră de produse:
图片 49.jpg


avantajul nostru:
图片 50.jpg

Hot Tags: Peptide pulbere CJC-1295 fără DAC nu DAC, China, furnizori, cu discount, cumpara, vrac, cota, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like