Hormoni polipeptidici Acetat de desmopresină

99% Puritate Acetat de desmopressin ca sistem urinar Medicament CAS 16679-58-6 Ingredient farmaceutic ativ Desmopressin Acetate Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Desmopressin Acetat 16679-58-6 Cel mai mic preț Vânzări fierbinți Ce este desmopressin tabs, și cum funcționează ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99% Puritate Acetat de desmopressin ca sistem urinar Medicament CAS 16679-58-6 Ingredient farmaceutic activ

Desmopressin Acetat Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Desmopressin Acetate 16679-58-6 Vânzări la prețuri reduse la prețuri scăzute

Nr. CAS: 16679-58-6 Alte nume: Desmopressin Acetat MF: C 46 H 64 N 14 O 12 S 2
MW .: 1069.217 Locul de origine: Shenzhen, China (continentală) Tip: Vitamine, aminoacizi și coenzime
Gradul Standard: Gradul medicalPuritate: > 99%,> 99% Grad: Calitatea produselor alimentare și farmaceutice Funcţie: supliment nutritional
Calitate: 100% natura Marca: Brightol Ambalare: 25kg / drum
calitate: Calitate superioară servi: 7 * 24 Termen de valabilitate: 2 ani


Ce reprezintă filele de desmopresină și cum funcționează (mecanismul de acțiune)?
Desmopresina este un analog artificial al vasopresinei, care este hormonul natural diuretic al organismului eliberat de hipofiza. Funcționează prin creșterea permeabilității apei în celulele tubulare renale, care diminuează volumul de urină și măresc concentrația de urină. La persoanele cu diabet insipid datorită traumei sau intervențiilor chirurgicale în regiunea pituitară a creierului, aceasta reduce urinarea și setea frecvente. FDA a aprobat desmopresina în februarie 1978.

Ce nume de marcă sunt disponibile pentru filele desmopressin?
DDAVP, Stimate
Sunt disponibile filele de desmopresină ca un medicament generic?
GENERAL DISPONIBIL: Da
Am nevoie de o rețetă pentru filele desmopresin?
da
Care sunt efectele secundare ale filelor de desmopresina?
Efectele secundare ale Desmopressin sunt:

durere de cap,
oboseală,
rinită,
dureri abdominale;
conjunctivită
(ochi roz).
Pot apărea modificări ale tensiunii arteriale, scăderea nivelului de sodiu și creșterea frecvenței cardiace.


Formulare de dozare:

Desmopresina este unul dintre puținele medicamente care oferă un spray nazal în plus față de tabletă și comprimatul orodispersabil. Datorită greutății moleculare scăzute, hormonul pătrunde suficient în sânge prin mucoasa nazală. Cu toate acestea, indicația pentru enurezis nocturna nocturnă a fost retrasă, deoarece sa demonstrat că forma tabletei este mai sigură de utilizat. Tableta orodispersabilă, care a fost aprobată în Germania începând cu 1 iunie 2011 și care a fost comercializată în alte țări de ceva timp, are rolul de a asigura o absorbție și o eficacitate mai sigure. Datorită unei biodisponibilități mai bune, este posibilă o încărcare mai mică a ingredientului activ cu același efect. Minirin este de asemenea disponibil ca soluție perfuzabilă pentru administrare intravenoasă și subcutanată.Care este doza pentru filele de desmopresina?
Diabetul insipid central:
Adulți și copii cu vârsta de 12 ani și peste: inițiază cu 0,05 mg pe cale orală la fiecare 12 ore, poate să titreze până la 0,1 până la 1,2 mg divizat la fiecare 8 până la 12 ore.
Copii cu vârsta de 4 ani până la vârsta de 12 ani: se inițiază cu 0,05 mg pe cale orală la fiecare 12 ore, se poate titra până la 0,1 până la 0,8 mg, împărțit la fiecare 8 până la 12 ore.
Doza intranazală pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani este de 10 până la 40 mcg pe zi sau se împarte și se administrează în 2 sau 3 doze (la fiecare 8 sau 12 ore). Doza pentru copii de la 3 luni la 12 ani este de 5 până la 30 mcg pe zi sau divizată și administrată la fiecare 12 ore.
Doza intravenoasă pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani este de 2 până la 4 mcg pe zi. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 12 ani trebuie să primească 0,1-1 mcg pe zi sau să fie împărțiți și administrați la fiecare 12 ore.
Enureza nocturnă primară:

Adulți și copii cu vârsta de 6 ani și peste: între 0,1 și 0,2 mg oral la culcare. (Poate crește până la 0,6 mg dacă este necesar)

Desmopresina este un analog sintetic al vasopresinei argininei proprii (AVP sau ADH = hormon antidiuretic) și un agonist la receptorii AVP. Acesta diferă de acest hormon fiziologic din afecțiunea pituitară posterioară, dar în afinitatea receptorului: în timp ce AVP cu afinitate similară la receptorul V1, care este în principal responsabil pentru vasoconstricție, se leagă de receptorul V2, desmopresina afectează inegal receptorul V2 și neglijabil Receptorul V1.


Receptorul V2 este la rândul său responsabil pentru retenția de apă din tuburile de colectare a rinichiului. Atunci când este activat, provoacă încorporarea acvaporinelor în membranele celulare care permit moleculelor de apă să treacă. Ca urmare, urina este deshidratată / îngroșată și rețin mai multă apă în organism.


Există și alte efecte ale receptorului V2: declanșează eliberarea factorului Von Willebrand și expresia P-selectinei în timpul exocitozelor organismelor Weibel-Palade ale celulelor endoteliale.


cerere

Desmopresina este un antidiuretic. Inhibă excreția masivă a apei, care apare în mod obișnuit în insipidul central al diabetului. Acest lucru îmbunătățește semnificativ calitatea vieții pacienților afectați.

Este, de asemenea, aprobat pentru tratamentul poliuriei traumatice și a polidipsiei, precum și a altor boli asociate cu deficitul de ADH, cum ar fi chirurgia pituitară sau traumatismele craniocerebrale. Este, de asemenea, utilizat ca instrument de diagnosticare a diagnosticului diferențial al diabetului insipid.

Un alt domeniu de aplicare este tratamentul nocturnal bedwetting (enuresis nocturna).

Desmopresina poate fi de asemenea administrată ca agent antihemoragic, de exemplu în hemofilie, trombocitopatie uremică sau sindrom Willebrand-Jürgens.


Efecte secundare

Cele mai frecvente efecte secundare sunt în general legate de farmacodinamică. În special cu creșterea debitului de lichid, există o creștere a retenției de apă (Desmopressin este un antidiuretic foarte puternic), crescând astfel volumul cu o relativă lipsă de electroliți. Semnele de avertizare sunt cefaleea, greața / vărsăturile și creșterea în greutate. În cazuri rare rare, poate duce la edeme cerebrale, uneori asociate cu convulsii sau restricții ale conștiinței.


În plus, există încă reacții adverse rare, cum ar fi alergii și probleme cardiovasculare (de exemplu, angină pectorală), care sunt asociate cu creșterea tensiunii arteriale.

蓝盖

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.

Hot Tags: polipeptide hormoni desmopressin acetat, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, de inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like