Promovarea Peptide Sleep Steroids Dsip Delta

CAS 62568-57-4 Delta Sleep induce peptide steroizi / Dsip pentru promovarea somnului Detaliu rapid: Descriere: DSIP reprezinta peptida de inducere a somnului Delta. Acest tip de peptidă este clasificat ca neuropeptidă și acționează prin inducerea activității EEG a axului și a deltei și prin reducerea activității motorii. Dacă...
Vorbeste acum

Detalii produs

CAS 62568-57-4 Delta Sleep induce peptide steroizi / Dsip pentru promovarea somnului

Detalii rapid:

numele produsului

DSIP

Nume chimic

DSIP

Numar CAS

129954-34-3

Formulă moleculară

C35H48N10O15

Greutate moleculară

848.81

specificație

2mg / maramă

Test

99,6%

Aspect

Pulbere uscată cu îngheț-alb

WhatsApp

+8618126437315

Skype

Selina.xu@yccreate.com


Descriere:

DSIP reprezintă peptida care induce somnul Delta. Acest tip de peptidă este clasificat ca neuropeptidă și acționează prin inducerea activității EEG a axului și a deltei și prin reducerea activității motorii.
Dacă vă confruntați cu insomnie, veți descoperi că peptida DSIP este cheia pentru odihna adâncă și vindecătoare. Când utilizați această peptidă, care este injectabilă, veți putea să vă bucurați de un somn mai bun aproape imediat.
Utilizatorii din viața reală constată că această formulă are puterea de a-i ajuta să doarmă foarte bine, chiar și atunci când suferă de multă vreme de insomnie sau de tulburări de somn.


DSIP Dozaj și utilizare :
DSIP este o peptidă amfifilă cu greutate moleculară de 850 daltoni cu aminoacid
Acesta a fost găsit atât în formă liberă, cât și în formă legată, în hipotalamus, în sistemul limbic și în hipofiza, precum și în diferite organe periferice, țesuturi și fluide ale corpului.


Beneficii:

1) DSIP este utilizat pentru a ajuta oamenii să adoarmă și să adoarmă.
Delta-inducerea-somn-peptida este populara pentru culturistii care au invatat despre puterea si potentialul peptidelor prin programele lor de antrenament si suplimente.
2) DSIP poate fi folosit pe cont propriu.
Pentru a ajuta utilizatorii să doarmă mai bine sau poate fi stivuită cu alte peptide pentru a crea un program suplimentar bine rotunjit.
3) DSIP scade nivelul cortizolului bazal și blochează eliberarea acestui hormon negativ.
De asemenea, organismul facilitează eliberarea LH (hormon luteinizant). În plus, este mai simplu pentru organismul de a elibera somatotropina din cauza somnului profund și pentru a bloca producția de somatostatină, care este factorul major de limitare a creșterii musculare.
4) DSIP poate ajuta oamenii să gestioneze stresul.
În plus, poate avea puterea de a atenua simptomele hipotermiei. Este, de asemenea, cunoscut ca un mijloc eficient de a normaliza tensiunea arterială și contracțiile care sunt miocardice. De asemenea, poate oferi beneficii antioxidante (încetinesc deteriorarea celulelor).

Roluri în reglementarea endocrină
Scade nivelul corticotropinei bazale și blochează eliberarea acesteia.
Stimulează eliberarea hormonului luteinizant (LH).
Stimulează secreția de somatoliberină și somatotrofină și inhibă secreția de somatostatină.


Fi atent la:

Noi furnizam clientilor cea mai buna calitate, servicii considecte, preturi rezonabile, transport marfa in conditii de siguranta si rapida.

Garantați timpul de ambalare în 6-12 o comandă
Luați 4-7 zile lucrătoare la livrare
100% garantarea trecerii vamale
200% sprijinirea politicii de retransmitere


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Orice întrebări, pls nu ezitați să mă contactați!
Bine ați venit la ancheta dvs.!

Hot Tags: promovarea steroizilor de peptidă de somn dsip delta, China, furnizori, cu discount, cumpărare, vrac, prețul, hiGH calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like