Eliberarea peptidelor GHRP - 6 pentru creșterea musculară

Beneficiile GHRP-6:
1) Reducerea grăsimii corporale
2) Masă slabă mărită.
3) Creșterea producției de colagen
4) Îmbunătățirea somnului
Vorbeste acum

Detalii produs

Peptidele eliberatoare GHRP - 6 Pulbere de hormon de creștere 5 mg / flacon 10 mg / flacon pentru creșterea musculară

Detalii rapid:

numele produsului

GHRP-6

CAS

87616-84-0

Test

99% mai sus

Greutate moleculară

873.014

Densitate

1,3 ± 0,1 g / cm3

Punct de fierbere

1407,0 ± 65,0 ° C la 760 mmHg

Formulă moleculară

C46H56N12O6

Punct de aprindere

804,7 ± 34,3 ° C

Aspect

Pudră albă

ambalare

5mg / flacon

MOQ

10 Vails

Probă

Disponibilitate

Marca

Sendi


Funcțiile și trăsăturile GHRP-6:

GHRP-6, iar acest lucru se aplică tuturor hormonilor GHRP, care mimează producerea ghrelinului. Acest mod de acțiune stimulează receptorii ghrelin, GHS-R1a sau secretorul de hormoni de creștere. Această stimulare acționează pentru creșterea producției de GH prin stimularea hipofizării, în special a receptorilor ghrelinici localizați în hipofiza.
Atunci când corpul se află într-o stare de repaus, acesta este momentul în care nivelurile de ghrelin sunt ridicate. Atunci când starea de repaus este îndeplinită de o activitate crescută a ghrelinelor, stimularea rezultată poate duce la o producție mai mare de GH în organism. Totuși, creșterea ghrelinului nu se termină cu creșterea GH. Ghrelinul crescut este, de asemenea, cunoscut pentru a stimula apetitul, care poate fi util pentru cei care au nevoie de exces de calorii pentru a creste inca gasi mananca dificil. Alternativ, hormonul va promova pierderea de grăsime și, mai important, va spori rata de recuperare. Cu toate acestea, în timp ce ghrelinul a demonstrat că promovează recuperarea, în cazurile de GHRP-6 și niveluri ridicate ale GH, este mult mai probabil ca nivelurile corespunzătoare ale IGF-1 să joace un rol mai mare. Nivelurile IGF-1 nu vor atinge ritmul comparabil cu utilizarea hormonului direct de creștere a hormonului uman (HGH), deoarece efectul pulsatoriu al GHRP-6 este de scurtă durată.


Beneficiile GHRP-6:

1) Reducerea grăsimii corporale
2) Masă slabă mărită.
3) Creșterea producției de colagen
4) Îmbunătățirea somnului
5) Creșterea reparației celulare
6) O creștere a IGF-1
7) Creșterea densității osoase


GHRP-6 și recomandări pentru utilizare:

1) GHRP-6 trebuie administrat pe stomacul gol. Nici un aliment nu trebuie consumat timp de 15-20 minute după injectare, dacă se dorește eliberarea maximă de GH.
2) Când se utilizează GHRP-6 pentru eliberarea GH, intervalul mediu de dozare este între 100-150 mcg per injectare. Frecvența dozei este cuprinsă între 1-4X pe zi.
3) Pentru a determina creșterea maximă în GH, GHRP-6 trebuie combinat cu un GHRH, cum ar fi ModGRF1-29 (cunoscut și ca CJC1295 w / o dac).
4) Dacă se utilizează pentru stimularea apetitului, intervalul de dozare comun pentru GHRP-6 este între 100-300 per injectare, după cum este necesar.


Stocarea GHRP-6:

GHRP-6 liofilizat, deși este stabil la temperatura camerei timp de 3 săptămâni, trebuie depozitat deshidratat sub -20 ° C. După reconstituire, GHRP-6 trebuie depozitat la 2-8 ° C între 2-7 zile și pentru utilizare ulterioară sub -20 ° Pentru depozitarea pe termen lung se recomandă adăugarea unei proteine transportoare (0,1% HSA sau BSA). Evitați ciclurile multiple de îngheț-dezgheț.
Perioada de valabilitate: Un an de la expediere.


Whatsapp: +8618126437315

Skype: selina.xu@yccreate.com

Dacă sunteți interesat de acest produs sau de alte serii, nu ezitați să mă contactați!


Hot Tags: eliberarea peptidelor GHRP - 6 pentru câștigul de mușchi, China, furnizori, reducere, cumpărare, vrac, prețul, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like