Pierdere în greutate Peptidă Tesamorelin 2mg Vail

Informații de bază:
Nume produs: Tesamorelin
Alte nume: usan; Egrifta;
CAS: 218949-48-5
MF: C211H366N72O67S1
MW: 5135,89
Vorbeste acum

Detalii produs

Pierdere în greutate Peptidă Tesamorelin Alb Lyofilizat 2 mg / flacon Pulbere liofilizată CAS 218949-48-5

hk@chembj.com

Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Informații de bază:
Nume produs: Tesamorelin
Alte nume: usan; Egrifta;
CAS: 218949-48-5
MF: C211H366N72O67S1
MW: 5135,89
Aspect: alb Pulbere liofilizată
Puritatea liofilizată (HPLC): 99,9%
Mărimea unității: 2 mg / flacon
Cantitate unitate: 10 flacoane / cutie

Depozitarea Tesamorelin:
Peptidele liofilizate, deși sunt stabile la temperatura camerei timp de 3 luni, trebuie depozitate deshidratate sub -18 ° C. După reconstituirea peptidei, aceasta trebuie depozitată la 4 ° C între 2-21 zile și pentru utilizare ulterioară sub -18 ° C.

Descriere liofilizată:
Tesamorelin este o peptidă sintetică compusă din toți 44 aminoacizi ai hGRF cu adăugarea unei grupări de acid trans-3-hexenoic și a unei forme sintetice care este utilizată în tratamentul lipodistrofiei asociate HIV.
S-a arătat că Tesamorelin reduce lipodistrofia persoanelor infectate cu HIV. Lipodistrofia este o afecțiune care provoacă modificări în plasarea grăsimilor corporale, incluzând irosirea și acumularea de grăsimi și modificările metabolismului.
Similar cu Tesamorelin este Sermorelin, care poate fi luat cu GHRP-6 este un studiu clinic, care promovează de asemenea producția și posibila pierdere de grăsime. Persoanele cu lipodistrofie pot dezvolta excesul de grăsime, în special în jurul ficatului, stomacului și a altor organe abdominale (grăsime corporală viscerală).

Aplicații Tesamorelin:
1) Tesamorelin este un nou SIDA de droguri Bodybuilders ia pentru pierderea de grăsime.
Există o mare varietate de medicamente care pot ajuta culturistii să obțină câștiguri importante în mușchi și să reducă grăsimile rapid și eficient. Dar, în ciuda numărului mare de medicamente deja existente, lucruri noi care pot ajuta culturistii. Iar unul dintre cele mai recente medicamente potențiale de culturism este EGRIFTA numele de marcă al medicamentului tesamorelin.
2) Tesamorelin reduce grăsimea viscerală la pacienții infectați cu HIV cu lipo-hipertrofie abdominală, precum și reducerea grăsimii abdominale la toți indivizii studiați.
3) Tesamorelinul stimulează cunoașterea la vârstnici.
O peptidă care crește eliberarea de GH a îmbunătățit câteva măsuri ale funcției cognitive la persoanele mai în vârstă cognitiv normale și mai puțin afectate, într-un studiu controlat cu placebo, au raportat, de asemenea, o îmbunătățire subiectivă a cunoașterii față de grupul placebo.
4) Triptorelinul crește nivelul de testosteron prin stimularea constantă a hipofizei, scade secreția hipofizară a hormonului luteinizant (LH) gonadotropină și a hormonului stimulator al foliculului (FSH).
5) Ca și alți agoniști ai GnRH, triptorelinul poate fi utilizat în tratamentul cancerelor sensibile la hormoni, cum ar fi cancerul de prostată sau cancerul de sân, pubertatea precoce, afecțiunile dependente de estrogen (cum ar fi endometrioza sau fibroamele uterine) și în reproducerea asistată.


De ce să coopereze cu noi?
Calitate superioară cu preț competitiv
1) Spuneți actualizarea pachetului ASAP și încercați să rezolvați cel mai bine când clientul a întâmpinat diverse probleme.
2) vă vom învăța rețete și instrucțiuni pentru toate tipurile de steroizi pentru a transforma pulberea în lichid, iar lichidul devine steril.


Avem clienți din întreaga lume
1) Serviciile profesionale și experiența bogată fac clienții să se simtă confortabil și să aibă încredere în noi.
2) Stocul adecvat (cum ar fi Steroizii anti estrogen) și livrarea rapidă răspund cererii lor.
3) feedback-ul pieței și feedback-ul produselor vor fi apreciate, îndeplinirea cerințelor clienților este responsabilitatea noastră.
4) Cota de înaltă calitate și preț competitiv câștigă încrederea și lauda de la clienții din întreaga lume.


Livrare rapidă și sigură
1) Parcela poate fi trimisă în 24 de ore după confirmarea plății.
2) diverse metode de transport la alegere, cum ar fi EMS, FedEx, TNT, DHL, USP.
3) Avem agentul nostru propriu care ne poate ajuta să livrăm produsele noastre rapid și în siguranță și avem un stoc suficient pentru transfer.
4) Avem un mod special ar putea nave 10g la sveral kg produse un timp. Oferim pulbere de topire în lichid. Și expediați lichidul în moduri speciale.
5) Oferiți cel mai recent număr de urmărire pentru a fi verificat.


Termeni de plată:
Acceptăm fiecare termen de plată, cum ar fi T / T, Bitcoin, Moneygram, Western Union, Banktransfer.
Calitate superioară cu preț competitiv
Suntem producător și putem oferi produse de înaltă calitate cu preț competitiv, oferind mostre gratuite totest, câteva taxe de transport maritim numai.

多肽

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.

 


Hot Tags: pierdere in greutate peptida tesamorelin 2mg vail, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like